Hvordan bygge en bakgård fiskedam Walleye og abbor

December 29

Bygge en bakgård fiskedam er en stor oppgave. Jeg jobbet på 2 fiskedammer og her er noen ideer for å komme i gang med en fiskedam å heve walleye og abbor. Disse ikke var små dammer må du ha land kan huse en større fiskedam.

Instruksjoner

•Den første trinnet er å kontrollere at du har nok land for fiskedam. Jeg vil ikke sette en fiskedam i bakgården. Disse dammene ble bygget for å vokse walleye og abbor for å spise. Hvis du har en acre land eller mer så du er i god form for en dam. Neste sjekk med din lokale fylke eller township å få riktig tillatelse å grave en dam. Kontroller at det ikke er noen underjordiske kabler i området.

•Bevegelsessensoren et sted som har god drenering og jord under matjord skal gjøres opp av hovedsakelig leire skitt. Du trenger å ansette en Traktorgravere entreprenør som har erfaring i grave en dam. En god idé å redusere kostnadene er å spørre rundt på lokale topper jord selskapene. Vi gjorde det og å grave fiskedam til en sterkt redusert pris hvis de kunne frakte bort matjord. Hvis du skal heve fisk må dammen være minst 10 fot dyp. Der det er mulig må du kjøre en strålesamleren i dammen dette holde fisken sunn og forhindre mange overflaten ugress

•Du kan bestemme størrelsen og formen av dammen, men de fleste er runde. Vi igjen midten av dammen med en liten øy ca 20 x 20 fot og plantet en bjørk treet i midten det ser flott ut. Fiskedam fyller naturlig med grunnvann og regn. Jeg ble overrasket etter et par uker dammen var mer så halvveis fylt med vann. Kontroller at liggende dammen med trær og gress for å hjelpe med erosjon.

•For strømpe fiskedam vi kontaktet departementet for lokale spillet og fiskeri. De var snill nok til å forsyne oss med et par dusin abbor og walleye fingerlings. Som for mate fisken, ville dammen eieren gå til de lokale slakteren butikkene og har dem grunnen hjort eller styre hjerter å mate walleye og abbor. Fisken vokste på en fenomenal hastighet form spise hjort hjerter. Fisken vokste raskt og fett fra protein i kjøtt. Du kan også kjøpe automatisk fisk matere som er tilgjengelige fra lokale sportsbutikken din.

Tips og advarsler

  • Walleye fisk Recipe1 pund walleye fillets1/2 kopp korn måltid 1/2 kopp parmesan ost 1 tabell skje kurs ground pepper. Coat begge sider av fisk. Stek filetene på 350 i 12 minutter. Slå etter behov. Hvitløk fløtesaus. Hell 1/2 kopp virkelige kremen i en liten kasserolle. Bland i 1 ss fersk hakket hvitløk i pannen og småkoke på svak varme til kremen reduserer i halv, tilsett salt, pepperServe eller ut sausen.