Hvordan bygge en bakgård drivhus fra bunnen

April 27

Hvis du alltid har ønsket et drivhus, men tanken på hamring, etterlater spikerslag eller saging noe deg skremt, så ikke å bekymre deg. Takk fremskritt i plast, kan du sette sammen mange moderne drivhus uten behov for hammer, spiker eller skruer. I stedet kan du bygge en bakgård drivhus raskt og enkelt fra PVC-rør og en liten plast sheeting. PVC pipe drivhusene er lett, og du kan sette dem sammen i en ettermiddag.

Instruksjoner

Er din PVC kuttet til riktig størrelse på Biltema hvor du kjøper den. Sand langs kuttet ender av PVC slik at de er ryddig.

•Lay ut et rektangel på bakken på stedet hvor drivhuset vil stå med to 12-fots lengder og to 6-fots lengder. Bli med disse fire rør sammen for det fire hjørner med fire av de 3-veis 90-graders leddene. Tegn rundt sømmene der leddene overlapper røret med Sharpie markøren. Demontere din pipe og ledd. Sand røret ovenfor merke linjen og innsiden av leddene. Deretter coat leddene og røret med lim. Vri rør ender tilbake i leddene og la limet helt tørt før du fortsetter.

•Plasser 1-tommers delene rør i åpningene i 3-veis leddene. Plasser 45-graders albue leddene på den andre enden av delene 1 tommers rør, og slå dem slik at de bøyes mot hjørnet overfor dem. Fest røret og leddene som du gjorde i trinn 2, og la dem tørke.

•Sett en 6 fot delen i slutten av hver 45-graders felles. Andre endene av 6-fots rør bør ta hverandre som om danner en A-fasong. Bli med de to endene i hvert rør med en enkelt 3-veis skjøt. De åpne endene av leddene skal peke til hverandre.

•Plasser siste 6-fots i de åpne endene treveis leddene å danne en ridge stang. Lim rørene i leddene som du gjorde i trinn 2, og la dem tørke før du fortsetter. Din endelige strukturen skal ligne en kile telt form.

•Dekk drivhus rammen drivhus sheeting. Klemme sheeting til rammen ved hjelp av snapin-klemmer. Plasser to snapin-klemmer langs hver pol. For å sette drivhuset, tilt siden opp og trinn under. Vent drivhuset, støtte siden opp på hjørnet med en murstein eller stein.