Hvordan bygge en avslapning Shed med metall tak

January 4

En loafing er liksom en liten låve, vanligvis satt i et beite eller beite gi hester og noen ganger storfe en ly. En loafing skur har bare tre sider dekket med en side åpen for enkel tilgang. Avslapning røyter ha ofte liten paddocken så de kan brukes til å isolere bestemte dyr. De vanligvis har skitt eller fin grus gulv, men må være solid nok til å motstå sterk vind eller støt fra dyr. De er vanligvis bygget med den åpne siden vender sør eller noen vinden. En vanlig størrelse er 12 ved 12 fot.

Instruksjoner

•Outline skur base med innsatsen og støpesand-hyssing, i et flatt område med god drenering. Rake området fritt for gress, steiner og rusk. Nivå det ved å dra en lang bord i området å glatte basen. Firkantet disposisjonen ved å måle fra hjørnet innsatsen til hjørnet spill med et målebånd og justere innsatsen til de dimensjonene er identiske.

•Mark steder for 4 x 4-tommers innlegg, i hvert hjørne og med 4-fots mellomrom i mellom på baksiden og sidene. Sette ett innlegg i midten av foran veggen. Gjøre utvendig vegg dimensjonene 11 fot 10 inches, å tillate vindsperre. Grave hull med en posthole digger minst 2 fot dypt eller under området der bakken fryser. Sett en 4 x 4-tommers post i hvert hull, rette det lodd med nivå og sikre den oppreist med grus i bunnen av hullet.

•Kontroller foran innlegg 8 fot 8 inches høy på toppen, rygg og mellomliggende innlegg 7 fot 8 inches, for å gi en skråning på skur taket. Sikre innlegg med betong, helte tørr i hullet eller blandet i en trillebår, hvis vann er hendig, og helles inn i hullet. La den konkrete kur for minst en dag.

•Fasten 4 x 4-tommers bjelker på toppen av veggen innlegg, horisontal på sidene for å koble til forsiden innleggene på 8-fot høyde. Nivå dem med et nivå. Tånegl bjelkene til innlegg med 16d framing nails drevet diagonalt med en hammer. Skjær 4 x 4-tommers bukseseler vinkel på 45 grader med et spisst så og spiker dem på hver side av hvert innlegg, mellom innlegg og bjelken.

•Installer stripe vindsperre på side og foran vegger, 1 x 4-tommers styrene spikret horisontalt med 8 d galvanisert spiker i 2 fot trinn fra toppen til omtrent en tomme over bakkenivå. Dekker sidene og tilbake med galvanisert stål ark, vanligvis 26 tommer bredt å dekke 24 tommer på veggen. Kjøre corrugations vertikalt, med bunnen omtrent en tomme over bakken.

•Sikker ark sheaths med en skrue pistol og galvanisert skruene med plast skive hoder. Legg første skruene i det første arket én corrugation i fra siden. Overlapp arkene ved en ridge og en dal. Kjøre gjennom både panelene i overlappingen. Sette cap strimler over begge ender av paneler i hjørnene til å forsegle dem; få disse fra ytterkledning produsenten, å passe arkene. Skru disse via siden corrugation.

•Kontroller sperrene 13 fot lang å gå mellom foran og bak vegg bjelker. Taper tilbake ender sperrene til å passe jevnt over tilbake strålen. Skjær et 1-av-3 1/2-tommers hakk i ender foran sperrene der de overlapper foran strålen, slik sperrene passer sikkert på toppen og overheng strålen foran. Spiker sperrene på plass 24 inches hverandre med innramming negler, to neglene på den ene siden, en på den andre av hver rafter.

•Roof skur med korrugerte paneler, installert i utgangspunktet på samme måte som på veggene. Bruk 8-fots paneler for en taket bunnlaget, 6-fots paneler for en øverste laget. Installer botnlaget først, festing til sperrene med skruer ca 2 fot fra hverandre opp sperrene. Start på den første corrugation inne en panel. Overlappe paneler og fyll bunnen av taket.

•Overlap toppen panelene på nederste ca 8 inches eller hva det tar så toppen av panelet er en tomme over slutten av sperrene. Sett filler strimler fra panelet produsent på hver side av taket og forsegle toppen med cap strimler. Nail en 1 x 4-tommers mot bord på endene av topp sperrene. La en trekantet gap over panelene på sidene, for ventilasjon, men forsegle toppen av disse panelene med cap strimler.