Hvordan bygge en anda dammen

July 4

Hvordan bygge en anda dammen. Bygge en anda dammen er en fin måte å bruke et mellomrom som ikke kanskje er egnet for blomster, vegetabilske hager eller plener. Anda dammene er mye moro og flotte steder for å observere dyreliv i enhver årstid. Disse lite vedlikehold vann funksjoner er et flott tillegg til enhver eiendom og mye moro for barn.

Instruksjoner

•Velg et område med en naturlig helling eller innrykk. Hvis du ikke har en, må du grave anda dammen til ønsket størrelse. Holde dimensjonene tilstrekkelig til plassen du bruker. En anda dammen trenger ikke å være fryktelig dyp fordi du skal mate din ender selv.

•Plan form av dammen ved å legge ut en streng i formen du ønsker.

•Dig bunnen av dammen ca 1 tunet dypt og nivå det nederst. Forlate rommet rundt ytterkantene for beplantning. Så, grave på linjen du tegnet med strengen planlegging for ekstra bredde for bank design.

•Lay et stykke vinyl tjern rutefly i området du har utarbeidet. Klippe duken å passe og tuck kantene i en grøft gravd rundt dammen reservert for beplantning.

•Legg gjerde rundt dammen hvis du planlegger å holde ender det året eller i det minste i sommersesongen. Dette vil holde ut uønskede rovdyr. Bruk en enkel chain link gjerde langt fra kanten av dammen for å gi endene tilstrekkelig plass til å vandre rundt. Du trenger også en enkel gate for å komme ut for fôring og rengjøring.

•Tillat kjøre av vann fra regn renne inn i dammen å gi en kilde til ferskvann regelmessig. Dette gjør du ved å grave en grøft som bakkene i dammen. Lå plast flex røret langs grøften med slutten kommer inn i dammen. Pass på at røret har drenering hull på toppen slik at vann i. Erstatte jord på toppen av rør og reseed.