Hvordan bygge en Alaskan drivhus

June 6

Hvordan bygge en Alaskan drivhus

Alaska har en svært kort vekstsesong, snitt fra om den første uken i juni til den siste uken i August. Et drivhus er en god måte å utvide vekstsesongen til sent høsten måneder. Det er flere forskjellige design som du kan se på avhengig av plass, sted og vær faktorer.

Instruksjoner

Planlegging

•Decide hvor du skal bygge din drivhus. Velg en plassering som gir drivhuset mye sollys. Feste drivhuset til huset er det beste valget hvis du har begrenset bakgård plass, og gjør også for enkel tilgang og kobler vann og strøm.

•Think om klimaet i området når velge design. Hvis det er tung snø, sørg for å velge en skråstilt tak i stedet for flatt tak. En isolert drivhus, samt en oppvarming og ventilasjon system, er også egnet for kaldt Alaskan klima.

•Velg materialet du vil bruke. Bruke glass eller glassfiber dekker, i stedet for plast, for å tillate mer fuktighet og varme i drivhuset. Taket, kan du bruke vanntett og lette aluminium eller stål eller en værbestandig tre.

Bygning

•For å bygge drivhus basen, bruke tømmer oppsettet en firkantet eller rektangulær og sikre kantene med galvanisert spiker og nail plater. En anbefalt dimensjon er åtte feet ti fot. Bruk en for å sikre at alle sidene er enda, og et torg er konstruert når diagonaler er lik. Sikre basen ved å hamre omkretsen med pinnene.

•Kontroller innramming med tømmer, med de anbefalte dimensjoner ti fot fire og en halv fot. Sikre sideveggene til bunnen rammen bruker galvanisert negler.

•For tak rammen, klippet fem sperrene på anbefalte lengden på seks fot, fem sperrene på fire føtter og fem søyler med en lengde på én fot, alle med vinklet-kutt endene. Cut fem trekantet gussets behandlet kryssfinèr, hver side en og en halv fot i lengde. Oppsettet taket ramme på bakken og sikre den med spiker og nagle plater, hvordan kort sperrene mot lang sperrene og bruker trekant gussets å der sperrene krysser hverandre. Løft taket rammen på siden rammene og sikre med negler og plater.

•Bruk tømmer til å bygge endeveggene, med fire og en halv fot vinklet kutte tømmer støtte endene taket og en dør med dimensjoner på seks fot av to og en halv fot. Hengsler bør settes på døren for å tillate det å åpne og lukke. Dekke drivhuset med UV-bestandig plast polyeten og sikre tett av spikrer strukket plast til sperrene.