Hvordan bygge en 8-fots Diameter betong Brick blomst seng

September 2

Hvordan bygge en 8-fots Diameter betong Brick blomst seng

Opprette en hevet blomst seng gjør et slående landemerke i hagen din, spesielt når du sirkle det med murstein. Angi bakkenivå trekker litt høyere enn bakken umiddelbart oppmerksomheten til blomster i sengen. Du ønsker ikke å få noe bredere enn en 4-fots rekkevidde fra noen side siden du ikke kunne nå i lett. I dette tilfellet konstruere vi en 8-fots runde, tre-lagdelt murstein blomst seng som er litt mer innviklet enn en kvadrat, men fortsatt ganske innen egenskapene til de fleste huseiere.

Instruksjoner

Finne midten av blomsterbed du ønsker å bygge. Pund en ca 6 inches i bakken. Knytte en 5-fots streng innsatsen. I den andre enden av strengen, binder du kan spraymaling. Du strengen skal 4-fot lang mellom innsatsen og kan av maling, så justeres tilsvarende.

•Strekk strengen ut og starte sprøyting som du gå rundt bålet. Bare spray halvveis og stoppe. Gå tilbake til den opprinnelige startwebadressen spot og gå i den andre retningen som du sprayer før du møter tidligere stedet der du stoppet. Du skal nå ha en 4-fots radius merket rundt bålet. Fjern innsats og streng.

•Dig en grøft som er 4 inches dyp og 6 inches bredt (eller utgangspunktet bredden på hakke) rett over malt linjen. Dette blir bunnteksten for hevet blomst seng veggen. Murstein har en tendens til å svekkes hvis det er igjen på bakken, men hvis du kan plassere den på et betongfundament, det vil vare mye lenger.

•Mix opp en 80-kilos sekk med Quikrete med et halvt pose med sand i en trillebår. Tilsett vann en gallon om gangen, røring det med en hakke. Når satsvis har ikke mer tørr patcher og er en god grumsete tekstur, måke den i forberedt grøften. Flate den ut med et kort stykke styret slik at den er på nivå med bakken. Fortsette å blande og legge betongen til grøften fylles. La den satt for omtrent fire timer.

•Få ditt bord innen rekkevidde grøften og hell en trillebår Last betong på det i en haug. Arbeider raskt, murskje noen konkrete på nye grøften. Ta en murstein og dab begge ender med en fjerdedel tomme av betong og legge den på betong, sentrert på fotfeste. Firkantet det på plass med et nivå. Gjør samme med neste murstein og så videre til du har en hel sirkel av murstein på plass.

•Build to flere nivåer av murstein, sjekker som du går for en nivå-side og en nivå topp. Alternative murstein slik de er stablet med en sentrert over to. Rydde opp noen feilindikatorer betong som faller eller sive ut mellom mursteinene. Tillate mørtelen til tørr overnatting før måking i noen jordsmonn rett over toppen av murverket. Det vil utligne senere.

•Plant blomster med de høyeste i midten og mellomstore seg rundt. Denne type seng er spesielt attraktivt når noen av blomstene drapere over sidene.