Hvordan bygge en 8' drivhus

March 14

Hvordan bygge en 8' drivhus

En lean-to drivhus er en halv drivhus, splittet langs toppen av taket. Det vanligvis butts opp mot en utvendig house veggen. Det er et utmerket valg når plassen er begrenset. Et drivhus plasseres der den får maksimal sollys, typisk Sør eller Sørøst siden av en bygning eller skyggen trærne. Sollys hele dagen er mest ønskelig, men hvis det ikke er mulig, morgen sollys på østsiden fungerer bra for planter. Bygge en 8-fots lean-to drivhus kan gjøres i noen få enkle trinn, men krever kjennskap bygging av innramming vegger.

Instruksjoner

•Measure og merke en 5 - av 8-fots rektangel på bakken fra siden av huset, bruker huset veggen som en av firkantens 5-fots sidene. Bruk spraymaling til å opprette linjene i rektangelet.

•Dig en smal grøft langs 3 av sidene på rektanglet, men ikke langs huset. Grøfta må være dypt nok å imøtekomme 8 - av 8-tommers stykke trelast for klimagasser foundation. Lå 8-av 8-tommers press-behandlet tømmer i skyttergravene. Press-behandlet tre varer lenger enn vanlig tømmer. Kontroller at tømmeret er nivå og hjørner form 90-graders vinkler.

•Frame drivhuset vegger med 2 - ved 2-tommers lengder av Gran eller sedertre. Fest, horisontalt, en 2-av 2-tommers stykke trelast som er 5 fot lang mot husveggen på en høyde på 8 fot. Opprette foran veggen rammen midt imot 5-fots trelast stykket på veggen huset på en 6-fots høyde fra bakkenivå. Dette skaper en taket pitch for vann avrenning. Angitt vertikal utforming stenderne minst 24 inches på center, men forlater et 30-tommers mellomrom mellom inngangsdøren stenderne. "Center" er en konstruksjon begrep som refererer til måling avstanden for pigger, sperrer og bjelkene fra midten av en til midten av neste. Hvis trenger mer forståelse av hvordan å ramme en enkel vegg, er flere lett-å-følge, trinn for trinn guider tilgjengelig online.

•Frame drivhuset sidene på nødvendig banen med 2 - ved 2-tommers trelast. Dette krever at hver loddrett innramming styret kuttes på en forskjellig høyde, i synkende rekkefølge fra 8 fot 6 fot i høyden. Når vegger er innrammet, fest to vannrette styrene over taket for støtte. Lean-to rammen er nå fullført.

•Staple 1/2-tommers av 1/2-tommers wire netting til taket. Stifter 6-mil polyetylen plast taket, på nettet, og de tre innrammede sidene. Bakveggen av drivhuset er den eksisterende strukturen. Overlappe plast i skjøtene å gi et bedre luft segl. Netting Adderinger oppbacking plast og holder det fra sagging.

Sette inn en drivhus glidelås dør i 30-tommers fremkanten av drivhuset, etter glidelås døren produsentens installasjonsinstruksjoner.