Hvordan bygge en 10 av 20 skur

August 8

Starte 10-av-20-fots skur prosjektet ved å få byggetillatelse og finne ut om noen spesielle restriksjoner i ditt område. Nesten alle steder vil kreve tillatelse for at størrelse skur og mange bolig utviklingen har spesielle regler om skur konstruksjon. Finn skur på et flatt sted med god drenering og ingen underjordiske verktøy, store trerøtter eller store steiner og solid jord. Kontroller at det har god tilgang for plen traktorer eller andre store objekter kan bli lagret der.

Instruksjoner

•Mark skur området med hjørne innsats og byggmester hyssing. Juster innsatsen til hjørne til hjørne målinger med et målebånd er identiske, å gjøre hjørner square. Grave området med en spade eller mekanisk gravemaskin minst 4 inches dyp. Sett 4 inches av grus i hullet og komprimere den med en hånd forfalske eller mekanisk komprimator.

•Build skjemaer med 2 x 4-tommers utforming trelast. Skjøte to boards på hver side for å få den 20-fots lengden, med skjøte styret spikret med en hammer og innramming spiker over felles på utsiden av skjemaet. Gjøre disse sidene nøyaktig 20 fot. Koble sidene med 12-fots slutten boards, naglet til endene av siden styrene. Firkantet form med diagonale målinger og spenne sidene med 1 x 2-tommers innsats drevet ned i bakken. Spenne disse innsatsene med diagonale "kickere" drevet ned i bakken og naglet til innsatsen.

•Coat innsiden av skjemaer med mineral olje og støpe i skjemaene. Spre betong med en rake til det er solid og på toppen av skjemaene. Glatte betongen med en 12-fots bord eller screed dratt over toppen av skjemaene; Flytt styret siden og jiggle det som du jevne for å avgjøre betongen. Gjør flere passerer. Når vann bobler på overflaten, avslutte betong med en lang-behandlet ferdig verktøyet, som er som en rake, men med en tre eller stål plate nederst, å trekke av noen fuktighet eller overflødig betong. La skive kur for en uke.

•Kontroller fire 2-ganger-4 stud vegger med press-behandlet trelast for bunnplater. Bruke 10-fots plater på slutten veggene og plater 19 fot 9 inches på sidene; gjøre disse med to 10-fots styrene snitt til størrelse og skjøtes med en overlapping bord. Plass skjøte skal tilpasses mellom indre stenderne.

•Start hver vegg med et grunnleggende rektangel med topp og bunn plater og to studs. Plassen som med diagonale målinger, Installer interiøret stenderne linjeavstand 16 inches hverandre. Spiker stenderne gjennom platene med to spiker per stud. Ramme en grov døren åpning i ene veggen; størrelse det for en prehung dobbel dør, enten for å åpne på begge sider eller skyv over.

•Frame portåpningen med full stud på hver side på riktig avstand for prehung dør-rammen. Skjær en 2 x 6-tommers hodet bord skal tilpasses mellom de piggene på toppen av åpningen. Spikre det gjennom stenderne. Gjøre kortere stenderne å kjøre fra bunnen av hodet til bunnplaten og spiker dem til side stenderne. Avskåret bunnplaten i grove åpningen med en gjensidig så. Legge interiør pigger på hver side av døren åpning og kort stenderne mellom toppen av hodet og topplaten.

•Erect vegger en om gangen. Spenne med støtter spikret stenderne og påler i bakken. Bruk et nivå for å angi vegger loddrett rett, eller lodd. Nail bunnplater å skive med 4-tommers betong spiker mellom stenderne og sy hjørne stenderne med innramming negler. Tie veggene sammen med cap boards, som er 2-av-4s nailed på topp platene overlappe hjørner. Bruk to full 10-fots boards på hver sideveggen. Du trenger to tavler kuttet til 9 fot 5 inches å passe mellom vegger og endeveggene.

•Build takstoler rammen taket. Kuttet sperrene i en 4/12 pitch. Merke et mønster med en innramming kvadrat på slutten av en 2-ganger-4 med 4-tommers merket på tynn tungen og 12-tommers merke på brede pinnen på toppen av styret, med poenget med plassen nederst. På slutten er topp eller lodd kuttet. Måler 63 1/4 inches ned rafter og foreta en trekant, 1-tommers opp til styret og 3 1/2 inches mot lodd kuttet, passe på veggen. Legge til en fot for en klippe og merke en omvendt lodd kuttet vinkel på det tidspunktet.

•Bruk mønsteret å kutte 11 par sperrene. Gjøre sperrene ved å legge et par sperrene på en flat overflate med lodd kutt flush. Sikre det felles med en tre eller metall kile, som er en plate som overlapper felles og er naglet til hver rafter. Måler mellom sperrene nedenfor toppen og kuttet en 2-ganger-4 med ender vinklet tilpasses mellom sperrene. Sikre at korset slips med innfelte kiler på hver rafter.

•Still sperrene på plass, en om gangen, start bak taket. Bruk et lodd dem og spiker dem gjennom bærende poeng trekant til veggen. Legge til "orkanen klipp" metall parenteser som overlapper rafter og veggen cap, for å sikre sperrene. Dekker taket med orientert strand styret, eller OSB, vindsperre naglet til sperrene. Installere OSB ved spikrer 1-av-2s på slutten av hver truss og sette en 4-by-8-fots panel mot dem, med den grove siden av OSB ut. Bruk en gjensidig så trimme OSB paneler på toppen. Fjerne de midlertidige støtter.

•Sidejack skjulet med utvendig klasse kryssfiner. Angi 4-av-8 panelene loddrett. Bruke fem paneler for å dekke hver sideveggen, naglet til pigger. Kutte ut rundt grove portåpningen med en gjensidig så. Bruk to full paneler og en halv-panelet, skjær på langs, på hver ende; plassere cut panelet i midten. Dekk loddrett kryssfiner skjøtene med 1 x 2-tommers batten boards, kuttet for å tillate en 4-tommers trim på toppen.

•Staple vanntett overbygg membran på OSB terrassebord. Legge strimler på langs og overlappe dem minst 6 inches fra toppen. Installere Helvetesild starter nederst på taket. Avskåret kategoriene grus installere første rad opp ned, og nagle på andre rader med grus spiker på toppen av hver grus. Fullføre toppen med cap helvetesild, som overlapper den øverste helvetesild.

•Installer prehung døren. Spiker 1 x 4-tommers trim rundt dørkarmen, på alle veggen hjørner og på toppen av alle vegger.