Hvordan bygge din leilighet verktøykasse

November 30

Alle flytte til en leilighet eller en ny hjem trenger verktøysett. Du ønsker å henge bilder eller Veggdekor, pluss du vet noe til slutt vil bryte eller trenger reparasjon. Når den tid kommer, dine naboer kan ikke hjem og din far kan være miles unna, så her er noen ideer om hva du skal komme for din første verktøykasse. Alle sammen det er bare ca et dusin elementer, de er ikke dyrt og det lite penger investeringen vil spare deg for mange forverring nedover veien.

Instruksjoner

Hva vil du trenger verktøy for?

•Consider får et billig sett skrutrekkere som inneholder to eller tre størrelser av ulike typer skrutrekkere (Phillips, blad og firkantet hode) på de fleste maskinvare og hjem butikker (noen ganger for mindre enn $10.00 men definitivt under $20.00). Hjem utstyr, elektronikk og datautstyr ofte bruke Philips (kryss-formede hoder) skruer for montering eller bare for å dekke batterirommene. Bryteren plater, frontplater og terminal tilkoblinger vanligvis har slotted skruene som trenger en rett (blad) skrutrekker (og du kan også bruke dem til å åpne bokser med maling). Montering (eller stramme) noen møbler krever et Robertson (firkantet hode) skrujern

•Think om henger bilder. Du trenger en hammer til å kjøre spiker, et målebånd å bestemme høyden på veggen og en liten grad bildet skal nivå. Her igjen, alle lett tilgjengelig i hjemmet butikker og du kan få alle tre for mindre enn $20.00 totalt.

•Nyt ideen om å få hår og såpe avskum av en dusj drenerer? Et perfekt verktøy for å komme til avløpet (så du trenger ikke å) er et par nål (lenge avsmalnende nesen) nebbtangen. Mange hjem butikker selger tang i sett på tre, et par nål nese, et sett med slip joint tang (jaws kan åpne bredt) og et par kniver. Nok en gang alle tre ofte koster $10 til $20. og du trenger dem i din verktøykasse.

Vateret vurdere en verktøykasse å holde alle dine verktøy. Ingenting er mer frustrerende enn å tilbringe tid ute i alle skuffer og skap hyller finner et verktøy du har et sted. En lite verktøy for å holde din leilighet verktøykasse bør koste deg mindre enn $10.00 og hvis du setter verktøy bort i boksen hver gang du bruker dem, det er penger godt brukt.

Utover nødvendigheter

•Justerbar (eller halvmåne) skiftenøkkel, justeres til å passe det store flertallet av nøtter vil du kjøre i. En halvmåneformet fastnøkkel er en nødvendighet for å fikse sykler og ofte et krav for å sette sammen ting som patio møbler eller møbler som kommer i en boks.

•Locking tang. (Vice-grep) Justerbar kjever, men med en stor fordel - kan du faktisk låse jaws i posisjon mens du holder på noe. De du virkelig godt grep å løsne stiv nøtter og kan fungere som en liten bærbar vice (derav navnet) for å holde noe mens du arbeider på den.

•Duct tape, ingen hjem verktøysett skal være uten. Du vil finne alle slags bruk for det fra en rask oppdatering til en pipe tetting bokser eller holde en ødelagt lampe sammen (ikke pen men funksjonell).

Tips og advarsler

  • Noen andre verktøy som kan du har tilgjengelig er spray smøremiddel (som WD-40) å hjelpe løsne stiv nøtter og stoppe mindre tåler trykket. Et verktøy kniv (faktisk et barberblad i en holder) - flott for skjæring teppe, papp eller tau
  • En billig elektrisk drill (trådløs vil koste mindre $50,00) kan være et flott tillegg. Sammen med en skrue vedlegg kan det spare massevis av slitasje på håndleddet og albuer hvis du trenger å sette sammen noe med massevis av skruer, som noen metall hyller.
  • Alltid arbeide nøye ved bruk av håndverktøy. De er skarpe nok til å gi hender eller fingre en dårlig flenge.
  • Bruk vernebriller ved en hammer.