Hvordan bygge din egen vokse rom boks

December 16

Hvordan bygge din egen vokse rom boks

Vokse rommene er spesielt utstyrt områder for hydroponics vokse. Hydroponics gir overlegen næring og fuktighet til planter samtidig slik at du kan kontrollere temperaturen og belysning. Et vokse rom er lik et drivhus oppsett, men mye enklere. Avhengig av antallet og størrelsen på planter du ønsker å vokse, må du konvertere en skur, garasje eller hele rommet til en vokse rom. For de fleste dyrkere et mindre område er tilstrekkelig, og det samme gjelder som for et større mellomrom. Et skap vokse rom kan du holde alle dine hydroponic i et lite område og gjør det enklere å kontrollere vekstforhold.

Instruksjoner

•Kontroller at din regjering har en nærliggende elektrisk stikkontakt og vann kilde. Må du kan tappe inn vannet og sirkulere løsningen, og det er flere elektriske komponenter som må plugges i.

•Skjære et lite hull på baksiden av kabinettet med en gigg så så kan du kjøre strømledninger gjennom den. En firkantet hull i bunnen som er 2 inches torget vil være tilstrekkelig for ledningene. Koble et grenuttak og kjøre den langs baksiden av kabinettet. Gjør et hull på den andre siden av skapet å kjøre et stykke slangen. Koble slangen til vannkilde og kjører lengden du trenger tilgang til innsiden av kabinettet. Bruk den mannlige kontakten på slutten og stram metall vaskemaskinen ved å vri skruen til den stopper.

•Skjære ark av Mylar eller metall reflekterende sheeting å passe vegger og tak av vokse rommet. Stifte dem på plass. Dette reflekterer lyset og øker temperaturen i rommet.

•Sett øye skruene på innsiden taket av regjeringen å holde light system. Fire borehull i taket plassert med samme avstand for å matche hull i toppen av lys bolig. Skru øye skruer inn i hullene. Sette lyspærer til lys kampen. Fest øyekroker til hullene på lyset boliger. Sette inn en link på kjeden hver øye krok og øye skruene henge kampen.

• Kjør ledningen lett feste ut stikkontakten hullet baksiden av kabinettet. Koble en tidtaker og koble det til grenuttaket. Plasser planene i bunnen av kabinettet og sette opp en hydroponic kit. Dette vil nødvendiggjøre koble slange til bunnen av boksen hydro og installere en pumpe. Instruksjonene vil komme med kit.

•Kontroller en mer hull på baksiden av kabinettet med en 4-tommers ruter. Gjøre det høyt, ca 3-4 inches fra toppen. Sett inn viften i hullet og forsegle den med silikon. Kjør ledningen til grenuttaket. Stift ledningen løst til baksiden av regjeringen å holde ting ryddig.

•Installer noen statister du ønsker i rommet ditt vokse. Disse omfatter et hydrometer, termometer, misting system eller andre elementer som er nødvendig for spesialitet hager. Det avhenger av hvilke typer planter du vil være økende, men den grunnleggende satt opp burde være nok for de fleste plantenes behov.