Hvordan bygge din egen svømme Spa

November 17

Hvordan bygge din egen svømme Spa

Bygge en svømmetur spa og badestamp bruke ferdige prosjektpakker eller fra grunnen ved å kjøpe og samle de ulike komponentene. Ta beslutningen om en kit eller separate komponenter basert på den uunngåelige avveining mellom pris og den tekniske ekspertisen. Velge en svømmetur spa uten varme elementer hvis du er bekymret for ekstra kostnader eller enkelhet av generelle installasjon. Ifølge KP Garden Design og kreative vannet er svømme spas vanligvis mellom 4 og 6 meter i lengde og rundt 2 meter bred, så målet for denne utformingen.

Instruksjoner

•Still glassfiber basseng strukturen på flatt, tørt land. Gunite er også et akseptabelt materiale. Installere to oversvømmet suge, 4 1/2 hestekrefter (hp) 2-trinns pumper på 220 V. forvente å betale opp til totalt $500 for pumper, ifølge Spa Pack i 2010. Installere kontrollen luften rørene fra spa interiøret til siden kontrolleren. Link til den luft blåseren til kontrolleren å regulere pumpene mellom Sirkulator hastighet og full-jet handling.

•Installer dobbelt skimmere og tilbake beslag i stedet for den svært farlig main strømforbruk stil systemer av gamle. Innlemme spor passer med øyeepler funksjon, sikkerhet og renslighet.

•Rengjør filterelementet av patron filtersystem. Lukk alle ventiler. Åpne luft avlastningsventilen bare å slippe trykket. Åpne sil lokket. Prime filter system motor pumpe renser luften fra systemet og venter på vann for å erstatte luftboblene. Rengjøre silen kurven hvis den inneholder alle partikler. Kontroller pakning og O-ringer og erstatte hvis skadet. Dette sikrer en luft-fri, forseglet system.

Slå av strøm på dine viktigste strømbryter for strøm. Koble kontrollsenteret med innebygd Temperaturdisplay pumper, lys og blåser ved hjelp av ledninger. Spør om hjelp fra en kvalifisert elektriker for å unngå skade. Sikre ledninger og svitsjer er vanntett og dekket tilstrekkelig å beskytte dem mot vannskader og unngå brann risiko. Installere en spesialist, små gjeldende strømbryter kalt en bakken feil krets interrupter. Enten la den i boksen hovedpanelet for huset, en sub-panel boks bassenget filter slutten eller en stikkontakt i nærheten av bassenget.

•Legg om 12 boblebadet jets standard hagen spa eller din egen valgt antall. Innlemme to håndholdte jets bruker pipe omkasteren manifolder å rute og dele flyten. Installere en vinyl liner. Lage hull for vann jets med mindre fartøy kniv, men sikre kantene ikke rippe og bruke tetningsmiddel. Hold vinyl beskyttet under kaldere måneder ved hjelp av en presenning, ellers det kan rynke. Fjerne rynker ved hjelp av et toalett-stempelet.

Tips og advarsler

  • Risikere aldri sikkerheten til deg selv eller din familie ved å redusere kostnadene til et unfeasible minimum eller forsøker konstruksjon og installasjon oppgaver du ikke er erfaren nok til å fattende vellykket.
  • Vann og elektrisitet er farlig når de brukes sammen. Kontakt en godkjent elektriker hjelpe med ledninger aspekt av bygge.
  • Den kraftige sugekopp i et spa er farlig. Konsultere en ekspert før spa bygge prosedyrer selv. Bruk aldri main strømforbruk i et utendørsbasseng. Anti-sugekraft entrapment systemfeil kan forårsake død av drukning.