Hvordan bygge din egen innbruddstyv Alarm press Mat

June 20

En innbruddsalarm er utformet for å advare deg når uvedkommende angir en døråpning i ditt hjem. Bygge din egen innbruddstyv alarm press mat å sound en advarsel. Du kan kjøpe utstyret du trenger fra en hobby butikk og en jernvarehandel. Du må også verktøy fra jernvarehandel, selv om du sannsynligvis allerede eier noen av verktøyene som kreves. Anti-tyveri alarm vil stole på batteriet og så vil fungere selv om de elektriske linjene til huset er frakoblet.

Instruksjoner

•Plasser batteriet pakke på arbeidsflaten med siden det har to kontaktene du. Varme opp loddebolt i fem minutter.

•Skjære tre 4-fots lengder av elektriske ledningen fra elektriske ledningen spolen, med wire cutters. Stripe 1/2 tommers isolasjon fra begge ender av hver ledning, bruker wire strippere. Kast kuttet isolasjon i papirkurven.

•Solder avslutter en av ledningene til positivt (+) kontakt på batteriene. Avkjøl loddetråd litt. Lodding slutt av en annen ledningen til den negative (-)-kontakten på batteriene. Avkjøl loddetråd litt.

•Solder gratis slutten av den elektriske ledningen koblet til den positive (+) kontakten positive (+) kontakten DC-drevet buzzer. Avkjøl loddetråd litt. Lodding avslutter en annen elektriske ledningen til den negative (-)-kontakten på summeren. Avkjøl loddetråd litt.

•Plasser Klesklype på underlag med de åpne endene vendt mot høyre. Strip en ytterligere 3 inches fra slutten av den elektriske ledningen koblet til den negative (-)-kontakten på buzzer og fra slutten av den elektriske ledningen koblet til negative (-) kontakten på batteripakken.

•Wrap utsatt slutten av en av to ledninger rundt toppen slutten av Klesklype. Påfør en dråpe loddetråd til ledningen. Avkjøl loddetråd litt. Pakk eksponert slutten av den andre ledningen rundt bunnen av Klesklype og Påfør en dråpe av soldar. Avkjøl loddetråd litt.

•Plasser dørmatte foran døren som beskyttes av press mat Innbruddsalarmer du gjør. Plass Klesklype under matten, nærmest mot døren.

•Plasser buzzer mot baseboard av døren. Sett inn batteriene i batteripakken til makten din press mat Innbruddsalarmer, som vil høres når noen går på matten og skyver endene av Klesklype sammen.