Hvordan bygge dekk Footings

January 13

Fordelene av en godt bygget bakgård dekk er grenseløs. Men, som du finner ut, det er mye tid og arbeid som går til å gjøre din dekk solid. Det hele begynner med bunnen. Denne artikkelen vil gi deg all kunnskapen du må opprette førsteklasses footings på din bakgård oasis.

Instruksjoner

Bygge en Solid Base for din dekk.

•Anrop det lokale verktøy selskapet før du berører spade til bakken. De kan merke områdene rundt grave området der elektrisk, gass og vann linjer er gravlagt.

•Få under frost linjen. I kaldere områder er frost linjene dypere enn i mer tempererte klima. Fordi du oppretter base for din dekk, vil du at footings du helle er riktig dypt nok for ditt område. Footings som er for tynt kan føre din støtter HIV og ødelegge nesten hele strukturen.

•Measure av dimensjonene, starter med området du vil dekk å dekke. Du må måle det og markere hvor du vil din footings skal. Avhengig av dekk, vil du ha alt fra fire til åtte footings. Finne ut på forhånd slik at du ikke grave footings som er unødvendige.Plasser bakken toppene på alle fire hjørnene i målt ut dekk. Kjør en streng fra topp til spiker. Dette vil gi deg en god ide om form av dekk. Din footings bør graves bare til innsiden av din pigger.

•Start graving. Du vil sannsynligvis møte steiner, røtter og leire jord underveis. Du kan veksle mellom spade og et innlegg hull digger, hvis du har en. Den bryter monotonien gjør grave litt raskere. Gjør din hull bred nok til å holde en konkrete røret. Velg røret basert på størrelsen på dekk.

•Sett rør til ønsket dybde. Hvis de sitter over bakken, som er OK. Du kan klippe dem slik at de er flush hvis du ønsker. Før du går til neste trinn, må du kontrollere at rør er vertikalt og horisontalt nivå.

•Fyll rør med betong. Du kan premix betongen hvis du ønsker, men du trenger ikke. Bakken har en viss mengde fuktighet som tørr betongen vil absorbere og da hardner med. Vil du legge til ekstra vann å sørge for at du ikke har deler av pulver betong, men ikke gjør det for "soupy." Fyll fotfeste til toppen. Fylle et fotfeste halv vei og deretter avslutte den senere føre fotfeste til delt i to.

•Legg legge støtte til din konkrete footings slik at du kan knytte dekk struktur til footings. Du kan få en lang bolt og sette den inn i din våt betong slik at den beskytter i til blanding. Bare sørg for at bolten er nivå, stikker ut ca 6 inches. Eller du kan kjøpe innlegget innehavere (anbefales). Disse har en liten metall innlegg som går ned til din våt betong, en annen som går opp i til innlegget ditt, og ytre brakettene å holde stillingen på plass.

Tips og advarsler

  • Aldri grave uten å ha kraftselskap komme ut og merke linjer. Alltid grave din footings til anbefalte frost nivå i ditt område. Kontroller at du torget din footings.