Hvordan bygge deg landskapsarbeid gangveier & dekk

December 21

Forhøyet tredekk og gangstier kan legge interesse og begeistring til landskapet. Disse slags behandlet tre strukturer krever bare grunnleggende snekker ferdigheter og verktøy for å lage og virkelig spice opp din greenscape, legge til nye nivåer og dynamisk oppholdsrom satt av blomsterbed, hekker, trær og grøntområder.

Instruksjoner

•Clear og nivå bakken i området i området der dekk vil bli bygget. Merk området at utsiden av rammen vil dekke med streng, og måle diagonaler slik at firkanten dannet av dekk er riktig kvadrat.

•Skjære bjelkene for rammen grensen og montere omkretsen av rammen på plass på bakken. Predrill og skru endene sammen med galvanisert skruer. Mål og kutt bjelkene og skru dem innenfor kantlinjen med galvanisert skruer. Bjelkene bør settes 16 inches fra hverandre og parallelt med huset. Hvis du vil knytte dekk til selve huset, må du oppholdstid bolt en bjelke huset som en finans styret på høyden av dekk så du har noe å feste rammen til. Reparer rundt finans styret og over opphold skruer å hindre vann fra pooling og soaking i veggene i huset.

•Stiffen bjelkene Drei 16-tommers nogings (2-av-6 kryss bukseseler) hver 16 inches mellom bjelkene til å opprette en ramme som er en rekke ruter. Bruke fart-torget og nivå for å sikre bjelkene nogings er nivå.

•Measure og merke der støtte innlegg settes i rammen. Innleggene skal sitte på hjørnene av hver firkant i rammen. Grave hull 2 1/2 fot dypt hjørne av hver ramme square. Kutte innlegg lenge nok til å støtte rammen i ønsket høyde av dekk. Angi innlegg i hvert hull og justere høyden på toppen slik at de nivå.

•Mix betong og hell den i hullene. Fylle hullene til 3 inches under overflaten av smuss med betong, rette og nivå innlegg. Tillate innlegg sette over natten.

•Løft opp rammen og midlertidig spiker rammen på plass mot innlegg. Predrill gjennom bjelkene og i innleggene. Skru halv tomme opphold skruer gjennom bjelkene i innleggene.

•Skjære og lå dekket boards flatt over rammeverket i motsatt retning av ramme bjelkene. Skyv dekk styrene tett sammen. Ikke mellomrom dem. Hvis dekk eller gangvei er mot huset, kjøre dekk styrene vinkelrett huset bærer regnvannet fra huset.

•Skru dekk boards bjelkene og nogings med galvanisert skruer. Klippe dem til å passe rammen. En eller to skruer vil være tilstrekkelig. For mange skruene vil svekke bjelkene.

•Sand og sel dekket hvis trelast ikke allerede behandles. For å gjøre gangveier, gjenta prosessen, men med bare to bjelkene støttes på innlegg. Lå dekket styrene cross-wise over bjelkene.