Hvordan bygge bueganger ut av gamle tre for hagen din

November 25

Følgende er en guide for å bruke gamle tre. Ingen nøyaktige målinger er gitt på grunn av at du skal jobbe med eksisterende Trestykkene som du vil klippe uansett størrelse du vil din døråpningen skal. Når du har bestemt på ønsket størrelse på din døråpningen, husk å klippe ut eller bruke kort med samme lengde, for hver tilsvarende brikke.

Instruksjoner

•Mark den eksakte steder på bakken der polakkene vil bli plassert. Plasser to boards sammen for å danne et hjørne i stedet at Pol skal plasseres. Bruker en innramming kvadrat, pass på at hjørnene er en perfekt 90-graders vinkel, og deretter merke bakken med kritt linjer og fjerne styrene. Alle fire stolper må ha samme høyde.

•Gjenta denne prosessen for å finne den nøyaktige plasseringen for å plassere de andre tre polakkene. Fjern styrene når du er ferdig med å merke stedet for fjerde pole.

•Med en spade eller etter hull graveredskap, grave fire hull cirka 1 fot dyp og 8 inches lang (eller bred nok til å passe din polakker i).

•Plasser ca 2 inches av knust stein eller grus i bunnen av hullene å tillate drenering. Plasser den første Polen i et hull og nivå det med innlegget nivå.

•Sett en pole i et hull og fest en midlertidig styre til Polen som en spenne om halvveis opp lengden på stangen. Plasserer neste pole og nivå det. Koble den andre enden av spenne til denne stangen. Knytte en spenne til andre ytterkanten av denne stangen, angi neste pole, knytte klammeparentes. Fortsette med alle fire stolper, hver koblet til den andre med en spenne.

•Mix fast-innstillingen betong ifølge instruksjonene fra produsenten. Spade nok betong å fylle ut hullene rundt polakkene. Tillat for å kurere i henhold til retningslinjene på produktet.

•Assemble kalesjen ved å plassere to lengre styrene og to kortere baldakin ramme boards på kantene, motsatt av hverandre, for å danne et rektangel. Bruke en og en innramming kvadrat å sikre riktig plassering og knytte hvert bord til neste med skruer. Målinger av kalesjen rammen bør være slik at det passer nøyaktig rundt toppen av fire stolper.

•Opprett taket av kalesjen ved å plassere ønsket antall styrene på høykant flat. Jevnt mellomrom styrene øverst i kalesjen rammen og fest i begge ender med skruer.

•Plasser kalesjen over fire stenger og sikre rammen til hver av de ytre sidene av fire stolper med skruer.

•Fjern alle fire av midlertidige bukseseler.

Tips og advarsler

  • Noen ganger er en ekstra klammeparentes nødvendig for støtte. Dette vil avhenge av den overordnede dimensjoner i døråpningen og vekten av anlegget vinstokker som kan dyrkes over strukturen. En enkel spenne øverst i hjørnene fra kalesjen til polene bør være tilstrekkelig i de fleste tilfeller.