Hvordan bygge blomst plantasjeeiere

February 20

Hvordan bygge blomst plantasjeeiere

Blomst plantasjeeiere er en oppgave som bruker svært få verktøy og erfaring er minimal, som du kan velge å gjøre planter enhver størrelse eller utforming som passer til innredningen- eller dine innfall. Bygge blomst plantasjeeiere med tre, murstein eller sement. Tre plantasjeeiere robuste og kan flyttes rundt hvis du endre innredningen, eller velg å plante en annen type blomst med ulike lys krav.

Instruksjoner

•Sketch tar et bilde av blomst planter, så du har en idé om hvor stort det vil være og hva forme den. Skriv målene for hver side og høyden på boksen blomst. En blomst planter kan være firkantet, rektangel, åttekantede eller Sekskantet. Blomst planter kan være noen høyden du ønsker - hvis det er en etasje planter, kan det over 2 fot høyde, eller hvis det skal kobles til en kortstokk, kan du gjøre det 6 inches i høyden.

•Purchase så mye tre som du trenger for design. Kutt veden til lengden nødvendig med målene i diagrammet. Sand kantene fjerne alle Splinter og ujevne kanter.

•Skru sidene på bunnen ved å installere en skrue hver 3 inches langs bunnen styret. Line opp sidene forsiktig, eller vil du ha mellomrom i sømmene av blomst planter.

•Skru vertikale kantene av tre sidene sammen, starter på toppen av hver sømmen. Sett minst tre skruene i de vertikale kantene, med mindre av planter er mindre enn 4 inches.

•Drill flere hull i bunnen av blomst planter for drenering. Dekk hullene med en skjermen å holde jorda i blomst planter, men la vannet renne. Du kan også dekke bunnen av planter med et lag av 1 1/4-tommers steiner for å med drenering. Male blomst planter med den ønskede fargen, inkludert innsiden for å beskytte skogen fra fuktighet.