Hvordan bygge blokk støttemurer

December 2

Støttemurer er ikke bare funksjonelle strukturer, skaper en nødvendige barriere mellom to mellomrom, de kan også være estetiske strukturer som legger skjønnhet og en bestemt ser til noen anlagt hage. Hvis du vil bygge en blokk beholder veggen, men ønsker ikke å pådra seg kostnaden for ansette en landskapsarbeid selskap eller en profesjonell murstein mason, bygge støttemurer blokk selv. Selv om det virker som en stor jobb, er det overkommelig med riktig planlegging og verktøy.

Instruksjoner

•Measure plass i som du setter opp beholder veggen. Skriv ned målene og kjøpe nok blokkene til å bygge muren lengden og høyden du ønsker.

•Mark linjen beholder veggen vil følge på plenen med spraymaling. Grave ca 5 til 6 inches dyp, noe som gjør en grøft som følger maling linjen med en spade.

•Plasser innsatsen i bakken om hver 6 fot, etter grøften. Kjøre en streng til hver innsats lage en visuell linje. Plass en linjenivå på strengen det skal nivå.

•Still en trillebår nær startpunktet for beholder veggen. Kombiner 1-del mørtel med 3-deler sand og fukt med en slange. Bland sammen med en hakke.

•Fyll en 2-tommers laget grøften du har gravd, jevne det ut med en sparkel. Lå det første laget av blokk i mørtel i grøften, justere den med streng linje å gjøre første lag nivå. La det tørre over natten før du legger ned neste lag.

•Mix en annen trillebår av mørtel og sand. Bygge opp det andre laget ved å plassere mørtel over mursteinene lagt dagen før. Plasser en murskje full av mørtel over det første laget og rave det andre laget for å gjøre støttemur solid. Stabelen ikke murstein direkte over det første laget eller veggen vil ikke kunne vekten.

•Continue å bygge oppover, svimlende hver påfølgende laget å gjøre støttemurer sterk. Når veggen er bygget til ønsket høyde, la det tørre over natten, og etterfylle grøften med en spade bruker utgravde skitt.