Hvordan bygge Arbors Over en kortstokk

October 25

Hvordan bygge Arbors Over en kortstokk

Hvis du vil opprette et synligere skille mellom din dekksplass i resten av verftet, er bygge en arbor over dekk et godt alternativ. Den innrømmer du å definere din dekksplass uten å sette den. En arbor tilbyr en fordel over en pergola fordi den kanne dekket hele kortstokken og fordi det har lagt til støtte for å tåle elementene. Bygge en arbor er en tidkrevende, men det kan legge til estetisk appell.

Instruksjoner

•Fjern ytterkledning der arbor kobles til huset. Cut to 10-tommers firkantede finans brett fra 1 x 10-tommers trelast, og bruk lag bolter for å koble dem til huset. Fjerne ytterkledning rett ovenfor disse styrene, og legge kobber blinkende, skyve den opp minst 3 inches bak ytterkledning. Bøy blinkende over toppen og forsiden av finans styrene.

•Dig innlegg hull på den motsatte enden av arbor, ca 6 inches utenfor kanten av dekk på begge sider. Post hull skal utvide under frost linjen, som kan være så mye som 4 fot under bakken. Hullene skal også være minst 18 inches i diameter.

•Fyll hullene med 4 inches av knust grus. Bruk en sabotasje for å pakke grus ned. Klipp en del av rørformede fibertre lenge nok til å utvide til 6 inches fra overflaten av grus og 4 inches over overflaten. Nail et stykke skrap tømmer på hver side av rørformede fibertre og stoppe den over midten av det hele og gjør på toppen av fibertre også 4 inches over bakken overflaten. Kontroller at skjemaet nivå.

•Fyll betong gjennom fibertre til den når toppen av skjemaet. Nivå toppen med en murskje, og installere en 6-tommers post brakett. At betongen til å kurere en uke. Fjern skjemaet fibertre og fylle hullet med skitt.

•Skjære to deler av 6 x 6-tommers tømmer til høyden av din arbor og knytte én til hvert klammer. Klipp et stykke 6 x 6-tommers trelast koble de to sammen foran på dekk, og to mer stykker koble disse innleggene på siden av huset. Koble bjelkene til hakeparentesene montert på siden av huset. Koble front- og bjelkene til innlegg med 10-tommers lag bolter.

•Skjære kryss bjelker fra 4 x 4-tommers trelast. Korset bjelker plasseres over siden bjelker for 12 - til 16-tommers intervaller. Koble til cross bjelker med 7-tommen lag bolter.