Hvordan butikk for Windows & fasader

May 19

Hvordan butikk for Windows & fasader

Kjøpe nye vinduer og fasader for ditt hjem er en stor investering som krever betydelig planlegging og forberedelser. Det er viktig å ha en klar idé om hva du vil og hvor mye du er villig til å bruke før shopping for nye vinduer og ytterkledning. Korrekt vindu målinger er nødvendig å kjøpe en passende størrelse og stil. I tillegg er nøyaktige målinger av sidene og omkretsen av huset eller bygningen nødvendig før du kjøper ytterkledning materialer.

Instruksjoner

•Still et budsjett for hjem makeover eller renovering prosjektet. Bestemme hvor mye penger du har råd til å bruke på windows og ytterkledning materialer; Skriv ned hvor mye du er villig til å bruke bare windows og sidings bare. Hvis man er viktigere enn den andre, skrive et budsjett som tildeler mer penger mot det bestemte elementet.

•Consider av windows du trenger for ditt hjem ved å se på faktorer som materialet vinduet er laget av og stilen og form av vinduet. Windows kommer i en rekke stiler og er laget av materialer som tre, stål, vinyl, aluminium og glassfiber.

•Determine av ytterkledning som passer for ditt hjem og budsjett. Vinyl og aluminium sidings er rimeligere og er enkle å vedlikeholde, mens fasader laget av tre eller polymer er mer kostbare og høy vedlikehold.

•Measure bredden på vinduet på tre steder: øverst, midten og bunnen av området der du vil plassere det nye vinduet. Ta disse vannrett mål fra avskjed stripen på innsiden trim i vindusområdet.

•Measure vindushøyde i tre steder fra venstre i vinduet ved å ta vertikale målinger av venstre, midtre og høyre. Ta disse målingene fra hodet til innsiden terskel i vinduet.

•Ta mål for fasader ved å måle omkretsen av huset. For å få omkrets måling, må du måle alle sidene av huset og legger den sammen. Få høyden ved å ta målinger fra takskjegget til bunnen av ytterkledning.

•Calculate kvadratmeterantallet for utsiden av huset ved høyden multipliseres omkretsen. Du vil bruke kvadratmeter målet for å bestemme hvor mye ytterkledning du trenger for utsiden av hjemmet ditt.

•Spill inn alle målene, størrelse, stil og farge valg for windows og ytterkledning ved skrive eller skrive inn informasjonen på papir. Du trenger denne informasjonen når du ser på en egnet leverandør og når du kjøper varene.

•Look for anerkjente vinduet og ytterkledning selgere av forsker leverandører online og besøke hjem sentre i ditt område. Velg leverandør (er) og forskning windows og ytterkledning de tilbyr og at deres produkter passer budsjettet og av windows du søker.

•Referere informasjonen du spilte på papir når du velger å kjøpe materialer. Hvis du gjør et kjøp i butikken, spør salgsmedarbeider i Vinduer og ytterkledning avdeling for hjelp når du kjøper. Hvis du kjøper varer over Internett, snakke med en kundestøtterepresentant på telefonen og informere dem om innstillingene for innkjøp.