Hvordan bruke Wicks til vann planter

April 30

Hvordan bruke Wicks til vann planter

Vann wicks er bomull eller flettet nylontråder som ser mye som shoelaces. Ene enden av veken går i jorden, og den andre enden går inn i en beholder med vann. Planter trekke vann fra beholderen og inn i jorda som de trenger det ved en metode kalt kapillær handling, slik at plantene dine ikke vil være overwatered eller underwatered. Mange gartnere bruk dem på heltid, mens andre bruker dem bare mens på ferie eller borte fra sine hager og potteplanter.

Instruksjoner

•Plasser en ren beholder fylt med vann ved anlegget. Hvis vannet har en høy kjemisk eller klorinnhold, la det beholder sit over natten slik at noen av kjemikaliene å forsvinne. Dette hindrer kjemiske brenne på fabrikkens røtter. Du kan bruke en beholder med vann levere flere planter eller en mindre beholder per plante. Dette avhenger av plasseringen av Potter og tilgjengelige rom i hjemmet.

•Measure en lengde på veken lenge nok til å nå bunnen av vannbeholderen og halvveis i jorden av potten. Nyt din wicks i vann for å gjøre dem begynne wicking umiddelbart. Bruker en blyant eller spisepinne for å lage et hull for din veke. Gjør dette nøye for å unngå skade din plantens rotsystem.

•Plasser ene enden av veken i forhåndslagde hull og pat jord å sikre det er gravlagt godt og god kontakt med det omkringliggende jorden. Sett den andre enden av veken i beholder med vann.

•Se planter og vanning beholderen over de neste dagene til å få en følelse for hvor mye plantene dine drikker i dag. Sjekk jord det er fuktig og at plantene er wicking vann til pottene. Hvis de ikke, sjekk at veken er godt plantet i jorden, eller erstatte den.

•Rengjør og fylle din vann beholdere ofte for å unngå skadedyr og alger. Når det gjelder tid til å befrukte plantene dine, bare fortynne gjødsel i vannet, og plantene vil veken det i deres jord.

Tips og advarsler

  • Gjør din egen wicks ved pyntebånd bomull og nylon garn eller hyssing sammen. Erstatte dem ved første tegn på råtnende eller molding å unngå råtne fabrikkens røtter eller jord.
  • Vurdere de individuelle behovene til hver plante når gjødsling.