Hvordan bruke WD-40 for rengjøring

January 19

Tro det eller ei, WD-40 er ikke bare for sykkelkjeder lenger. Faktisk, kan kjøpe et par bokser og holde dem i huset bare du spare penger. I stedet for å kjøpe dyre rengjøringsmidler, kan du bruke WD-40 for en rekke renhold gjøremål og i områder du aldri ville ha tenkt.

Instruksjoner

•Kontroller kaffe og te flekker forsvinner. Kanskje du tror det rart å bruke WD-40 på kjøkkenet, men en liten skvett kan fjerne gjenstridige kaffe og te flekker fra benkeplater. Alt du trenger å gjøre er spray det på flekken og tørk den av med en dempet svamp eller klut.

•Restore kjøleskapet til sin tidligere storhet. Mens rengjøring kjøkkenet, ta en titt inni kjøleskapet og prøver ikke å krype hele kake-opp på mat biter. Etter tømming innholdet, spray litt WD-40 på skitne områder og tørke. Bare sørg for å gi kjøleskap interiøret en fullstendig tørke ned før maten tilbake.

•Transform toalettet boller. Etter måneder eller år, toalettet boller kan tilegne seg noen ganske vanskelige flekker uansett hvor ofte du rengjør dem. Heldigvis kan sprøyting WD-40 i bollen og la det sitte i et minutt eller så oppløse toalett bolle skitt. Bare børste og flush.

•Lagre en kan på vaskerommet for de råtne tomatene. En stor, saftige skiver tomat er flott for burgere, men ikke så stor for skjorta. Du kan være fristet til å kaste det etter tilsmussing det med tomat flekker, men hvis du spray noen WD-40 flekken og vask som vanlig etter noen minutter, det bør være god som ny.

•Hold av på å kalle din gulvteppet renset. Du kan rengjøre flekker fra tepper på egen hånd i mellom sjampo. Hvis du bruker WD-40 sammen med en teppe spray renere, skal flekken bli noe annet enn en dårlig hukommelse. Spray den på før du bruker din vanlige teppe renere og gjenta prosessen til flekken er ikke mer.

•Hold din skinnmøbler ser og føler stor. Ikke vær nervøs; Du kan bruke WD-40 på forfatning din skinnmøbler av sprøyting og polering. Løsningen gjør underverker for rengjøring og beskytte investeringen din skinn.

•Tørk bort alle spor av barnas uønskede kunstverk. Ikke typen som er gjort på papir, men typen som er gjort i markør eller stift på vegger, møbler og apparater. Spray WD-40 direkte på merkene og tørk rotet bort. Kan du oppdage et testområde på tapet eller din møbeltrekk, men det er vanligvis trygt å bruke på disse områdene.

Tips og advarsler

  • I tillegg til husarbeid, bruk spray å tilbake barnas jacket glidelåser til og fjerne dekaler eller klistremerker fra speil og glass.