Hvordan bruke vanlige husholdningsartikler for rengjøring

May 18

Det er så mange spesialiserte rengjøring produkter på markedet som kan du praktisk talt fylle skap med dem. Men hvis du ikke ønsker å skall ut pengene - eller du heller vil ta en pause fra de sterke kjemikaliene produktene inkluderer så ofte, kan du finne at svaret allerede sitter i huset. Hvit eddik, natron, salt, barberskum, avis - alle av dem kan hjelpe gi ditt hjem litt gnisten.

Instruksjoner

•For å fjerne irriterende pris-koder og andre etikettene stakk til porselen, glass eller andre vaskbare materialer, suge en klut eller svamp i varm eddik. Deretter dekke etiketten og la det Mette; Det bør løsner uten skraping eller forårsake skade. (Bare husk: bare bruke denne metoden på vaskbare flater og vaskbar maling.)

•For å redusere såpe rester i tøyet, legge til en kopp hvit eddik i vaskemaskinens siste skylling. Eddik er så mild det vil ikke skade tekstiler, men det er sterk nok til å oppløse lut i såper og vaskemidler. (Viktig: ikke bruk eddik hvis du også bruker klor, da det kan gi skadelige gasser.)

•Kontroller din egen anti-tåkete vindu vaske løsning ved å blande en del eddik og tre deler vann i en plante sprayflaske. Eddik kutt fett og bringer ut en god skinne i glass. Noen andre tips når vaske Vinduer: ikke gjør det på en solskinnsdag, som windows tørker raskt og kan lage skjolder. I stedet Velg en mer overskyet dag. Bruk krøllet avisen tørke vinduene (håndskriften faktisk gir glass en god glans) og tørke ned vinduene ved hjelp av rette slag - vannrett på innsiden, loddrett på utsiden. Denne måten hvis du ser en strek, vet du straks hvilken side det er på.

•Mix eddik med salt for å opprette en lim for en god overflaten renere. Det virkelig renser flekket kobber.

•En lim laget av natron og salt er en stor måte å rydde baking retter laget av emalje, keramikk og glass. Lim kan også hjelpe fjerne kaffe flekker fra kopper eller benkeplater og er en god måte å kamp såpe avskum.

•For å rydde rød vin flekker, helle salt over flekken å absorbere vinen og la det sitte. Deretter legger club soda og skrubbe flekken. Handlingen boblende hjelper løft flekken effektivt.

•Du rent bad speil og holde dem fra tåkete, bruke barberskum i små mengder i et tynt lag, og tørk av med en ren klut.

•Når rengjøring innsiden av kjøleskapet, bruk ikke såpe eller oppvaskmiddel, som vil forlate en lukt og kan forderve mat. Bruk natron og varmt vann for å tørke innsiden av kjøleskap og frysere i stedet.