Hvordan bruke utleggere Over konkrete skritt

September 25

Eksisterende konkrete tiltak kan være relativt kjedelig utseende, men tilbyr stabilitet og holdbarhet til et landskap. Et alternativ for å øke den estetiske appellen til trinn er å installere utleggere direkte på toppen med betong som en stabil undergrunnen. Nøkkelen til å installere en utlegger over betong er å bruke en morter blanding for å låse utleggermaskin. Rengjør de konkrete tiltak før du installerer pavers. En kombinasjon av pavers eller steiner kan brukes til både trinnet og ansiktet på trinnet grundig maske betongen.

Instruksjoner

•Dry passer pavers på trinnene ved å sette dem på plass uten mørtel. Trykk utleggere mot vertikal forsiden av trinnene først så dybden på hver trapp opptar ekstra dimensjonene til loddrett pavers. Identifisere eventuelle kutt måtte passe pavers riktig å trinnene. Kuttet alle Asfaltutleggere ved hjelp av en våt så for mur, som er tilgjengelig for leie fra de fleste jernvareforretninger.

•Mix mørtel og vann i en bøtte til en konsistens av peanut smøret.

•Spread mørtelen over vertikal ansiktet på øverste trappen til en 1/4-tommers til 1/2 tommers tykkelse. Trykk pavers på plass og pass på å holde sømmene tett med som litt gap som mulig. Trykk et nivå mot pavers topper i hver utleggermaskin skal flush med tilstøtende pavers. Trykk noen utleggere nødvendig med en gummihammer for å få det til riktig høyde.

•Gjenta trinn 3 starter med toppen av neste lavere trinn. Fortsett mot neste lavere trinn før du gjør toppen av trinn. Arbeide hvert trinn en samtidig begynner med ansiktet og følge med toppen til hvert trinn er fullført. Tillate mørtelen tørke for 24-48 timer.

•Spread betong sand over hele strukturen og børste sanden i crevices ved hjelp av en bred-head kost. Våt strukturen ned med lavt trykk vannslange låse sanden på plass.

Tips og advarsler

  • Prosessen gjelder installasjon av flate steiner på overflaten av eksisterende betong. Den eneste forskjellen med steiner er at du vil legge ut hvert trinn helt for å sikre at kantene på steinene matche opp riktig. Du må også spre mørtel i hver søm og langs bunnen av hver stein.