Hvordan bruke ull omflakkende for å gjøre en tørketrommel Ball

August 13

Hvordan bruke ull omflakkende for å gjøre en tørketrommel Ball

Ull tørketrommel baller har fordelen av å redusere statisk og absorbere fuktighet. Dette reduserer behovet for tørketrommel ark, og hvis essensielle oljer brukes i laging prosessen, klær vil komme ut av tøyet lukter positivt.

Prosessen med Toving eller stamping, tar ikke-maskin-vaskbare fiber og bruke varmt såpevann vann, samt agitasjon, for å gjøre fiber låsen sammen. I motsetning til andre fibre, kan ull absorbere opptil 30 prosent av sin egen vekt i vann, gjør det en levedyktig valg å bruke for en tørketrommel ball.

Instruksjoner

•Separat omflakkende inn i inndelinger. Ta en del og gjenta det rundt hånden. Tie loopen til en løs knute, være forsiktig med å trekke fiber for mye.

•Wrap halen ender omflakkende rundt loop og knute base, så den ligner løst en sfære.

•Continue innpakning før ballen er på størrelse med en tennisball.

•Plasser ballen i nylon strømpe. Tie toppen av nylon strømpe rett over ballen med et stykke bomull eller syntetiske streng.

•Bruk varmtvann og rikelig med vaskemiddel, og vask av nylon strømpe som inneholder omflakkende ballen. Hvis du bruker en vaskemaskin, kaste et par jeans i maskinen også, å agitere strømpene. Hvis vask for hånd i en vask, kraftig kna ballen i ca 1 time. Ta hyppige pauser hvis ikke skal Tove seg for hånd i stedet for maskinen.

•Fjern strømpebukse fra vann og sted i tørketrommelen. Bruk en innstilling for høy varme. Tørr din par jeans samtidig. Ballen i strømpene krymper betraktelig.

•Wrap mer omflakkende rundt nå-tovet ballen, og gjenta prosessen Toving til ferdig tovet objektet har størrelsen på en tennisball eller større.

•RUB noen dråper eterisk olje til ferdig tørketrommel ballen å eliminere behovet for duftende tørketrommel ark når vaske.

Tips og advarsler

  • Ikke-maskin-vaskbare ullgarn kan erstatte ull omflakkende. Prosessen med Toving vil fortsette i flere baller brukes. De vil bli vanskeligere og tyngre. Gjøre dem større hvis de krympe for mye. Mange mennesker gjør flere tørketrommel baller, og bruke opptil tre om gangen. Å ha mange på hånden lar deg rotere dem når du gjør flere laster med Klesvask, slik at en satt til slutt tørker mens en annen er i bruk.
  • Duften fra essensielle oljer vil blekne over tid. På nytt så ofte som nødvendig. Nylonstrømper kan ulempe på agitators av noen vaskemaskiner og ikke bare ødelegge strømpene, men maskinen. Kontroller at du bruker et par du kan stå å miste, eller bruk en skive som ikke har en center agitator.