Hvordan bruke tinn for interiør dekor

April 4

Moderne tinn fliser er tilgjengelig i en rekke mønstre og farger for å dekorere interiøret i hjemmet ditt. Standardprogrammene for tinn fliser ta tak og vegger, men du kan forbedre ditt hjem innredning på andre måter bruke én eller flere tinn fliser. Se etter antikke tinn fliser på antikvitetsbutikker og arkitektonisk berge verft. Moderne tinn fliser er tilgjengelig i oppussing butikker og nettbutikker. Bruk tinn fliser som del av din interiør å dekke popcorn tak, beskytte overflater eller som et brennpunkt i alle rom.

Instruksjoner

•Installer tinn fliser som et benken på kjøkkenet. Du kan lett skjære tinn fliser endre størrelse for å passe rundt veggen uttak med tinn snips; Kontroller at du slitasje hansker, som fliser kan være skarpe. Knytte tinn fliser til veggen bak ovnen din eller synke med bygging limet.

•Installer tinn fliser på veggen i spisestuen, under nøttetre. Samme installasjons gjelder dekker et stort område eller en liten plass med tinn fliser. Hvis det er nødvendig å kutte tinn tilpasses veggplass, plassere klippkanten på en indre hjørne, som de er skarpere enn fabrikk-kuttet kantene.

•Dekk et tak i et kjøkken, gangen, bad eller sunroom med tinn takplater. Bruk bygging limet for å koble fliser over eksisterende taket. Du kan også spiker eller skru tak flisene på kryssfiner base. Velg himlingsplater gjelder for din foretrukne program.

•Frame en enkelt antikke tinn fliser og henge den som en del av din interiør.

•Decorate soverommet med en tinn fliser headboard. Har et ark med en-half-tommers-tykke kryssfiner kuttet til å passe en bestemt rad med fliser både vertikalt og horisontalt. Fest brikkene til kryssfinér og henge den bak sengen med veggen kleshengere. Sørg for å feste kryssfinér til minst én vegg stud bak sengen.

•Glue et speil panel i midten av en stor tinn tak flis, av tinn utsatt rundt speilet som rammen. Istedenfor å bruke bygging lim for speilet, kan du bruke speilet mastik. Bygging lim kan ødelegge speilet støtte over tid og opprette misfarging foran speilet. Du kan henge flisen bruker kraftig, selvklebende sikringsanlegg strimler, eller knytte flisen til tre panel eller tre stripe og henge den med en hall hengeren.