Hvordan bruke syklon gjerde ledninger

April 11

Hvordan bruke syklon gjerde ledninger

Syklon eller kjede-link gjerder bruker en rekke komponenter, slik de har styrke nødvendig for å beskytte grensene til et område. Gjerdet uavgjort er en tynn tråd til å sikre kjede-link stoff til den vannrette og loddrette rør støtte gjerdet. Spenning ledninger er en tung måle wire som gir stivhet til øverste og nederste kant av gjerdet stoffet. Det er viktig at begge typer kabler er riktig installert for å sikre at de holder en installert syklon gjerde sterkt og sikkert.

Instruksjoner

Spenning Wire installasjon

•La en spenning band på bunnen av en installert hjørnet stolpe. Spinne bandet å møte den åpne enden mot en andre innlegget. Presse den gjengede enden av en 5/16-av-1 1/4-tommers vogn bolt gjennom begge firkantet hull slo gjennom den åpne siden av bandet. Vri en 5/16-inch Sekskantet mutter tre full svinger med klokken til tråden det på slutten av bolt.

•Straighten 12 inches av ledningen fra slutten av en rull med spenning wire. Ikke klippe ledningen. Grep wire - fire inches i fra slutten - med en tang. Hold tråden på flat, frem delen av jaws. Tvinn håndtakene på Tanga klokken til wire har en 180-graders sving.

•La loop under transport bolten. Trekke ledninger å koble loopen på trådene i bolten. Vri den korte delen av spenning wire over delen lenger. Fange både stykker av wire med Tanga. Slå tang klokken fem til seks ganger for å sikre ledningen. Mutrene 5/16-inch hex med en 1/2-inch fastnøkkel til stramt.

•Unroll gynge av spenning wire mens du går mot en annen hjørnet stolpe. Sikre en spenning bandet på hjørnet stolpe. La vogn bolten løs. Trekk spenning wire 12 inches forbi hullene av spenning bandet. Klippe ledningen fra rulle med et par wire cutters.

•Skyv enden av ledningen under transport bolten. Dra slutten av ledningen mot det første innlegget til stramt. Vikle den kortere wire delen rundt delen for lengre ledning med Tanga. Gjenta prosessen for å installere en spenning wire mellom alle gjenværende hjørne og slutten innlegg. Installere kjede-link stoffet per produsentens installasjonsinstruksjoner.

•La ett spenning over spenning wire og det laveste punktet på kjede-link gjerdet, to inches fra et hjørne innlegg. Klem endene av klippet sammen for å sikre materialet. Bevege seg langs stoffet, installere ett spenning klipp hver 24 inches.

Gjerdet Tie Wire installasjon

•Bend et gjerde knytte en U-form. Skyv endene av tie gjennom gjerdet stoffet og rundt en gjerdestolpen. Sikre svingen av tie krysser over ledningen av stoffet. Vri ender slips over hverandre før vri passer til innlegget.

•Skjære av wire som strekker seg utover vri med wire cutters.

•Plasser en gjerde knytte hver 12 inches på hvert innlegg. Bevege seg langs toppen og bunnen skinnene--hvis installert å plassere en gjerde tie hver 24 inches.