Hvordan bruke svovelsyre for Drain rengjøring

March 24

Mange renne rengjøringsmidler på marked bruk svovelsyre å spise bort på tresko. Det er også avløp rensemidler på markedet som bruker trykkluft for å fjerne tette, men den sikreste måten å bli kvitt noen tette er bruke syre. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du bruker svovelsyre for å rengjøre en avløp hjemme.

Instruksjoner

•Åpne alle vinduer i området i det tette avløpet.

•Fyll den 2 kopper sparsommelighet Super Pro syre i avløpet som er tett. Dette produktet tilbyr en 95 prosent svovelsyre konsentrasjon, som er alt som selges på markedet for allmennheten. Tillate dette å sitte i avløpet for minst en time før noen andre feilrettinger.

•Sett makt slange i det tette avløpet og forlenge for å presse tresko ut av avløp røret. Dette vil flytte ut av veien enhver langvarig tette som syre ikke trenge.

•Recoil slangen og Fjern fra avløpet.

•Flush i vasken med vann og kontroller at avløpet er klart, og bruke som du normalt ville.

Tips og advarsler

  • Dette produktet, er som mange som inneholder svovelsyre, for profesjonell bruk. Det er produkter på markedet som inneholder svovelsyre, men ikke høy nok konsentrasjon være til nytte. Hvis du vet en rørlegger, eller en lisensiert Rørlegger, kan du kjøpe dette produktet på Internett eller i butikkene. En annen stor offentlig solgte produktet er avløp Flow hemmet svovelsyre avløp åpneren. Dette produktet er aktivert av vann og gjør at den varme til 180 grader Fahrenheit, som oppløser fett og hår sammen med de fleste andre tresko. Dette kan kjøpes online eller for lokale jernvareforretninger.
  • Når du bruker noen syre, rydde opp søl umiddelbart. Bruk alltid tilstrekkelig ventilasjon ved syrer fordi etsende og etsende materialet føre en irriterende og til tider ødeleggende lukt.