Hvordan bruke stearinsyre Rust fjerning

August 15

Ingenting er mer frustrerende deretter en rusten verktøy eller et annet objekt. Det er vanskelig å bruke noe når det har rustne. Det er imidlertid mulig å fjerne rust og beskytte den mot fremtidige skade. Stearinsyre fungerer som en tetningsmasse over metallgjenstand å hindre dem fra oksiderende, som forårsaker rust. Det er veldig lett å bruke stearinsyre metall objekter, og det tar bare noen minutter. Stearinsyre kan finnes i avsnittet lysstøperi i de fleste båter butikker, som det brukes ofte til å forbedre utseendet på stearinlys og såpe.

Instruksjoner

•Examine rustne objektet som du vil gjenopprette. Finne de verste rustflekker. Det er viktig at rust ikke forårsake noen hull i skjema i objektet. Hvis det er, så kan du sannsynligvis ikke bruke elementet selv etter rust ble fjernet. Hvis rustne objektet er intakt, bruke rustfjerner og en fille for å gni de største rustflekker først.

•Fjern rust fra resten av objektet. Dette gjøres vanligvis ved å gni rustfjerner i de rustne områdene. Men hvis rust er virkelig dårlig, kan så det være nødvendig å suge objektet i en beholder med rustfjerner. Dette bør gjøres i noen timer, avhengig av hvor ille rust er. Fjern objektet når rust er helt borte. Tørr med et håndkle.

•Åpne stearinsyre beholderen. Stearinsyre brukes vanligvis som en emulgator, så det vil være tykk eller fet i utseende. Får ikke syre i øynene eller nær ansiktet. Bruk gummihansker ved håndtering av stearinsyre.

•DIP en fille i stearinsyre. Sett nok på fille så det er fuktig, men ikke suge fille. Smøre stearinsyre på objektet du vil beskytte mot rust. Bruk mye først for å dekker objektet.

•RUB stearinsyre i objektet. Bruke sirkulære bevegelser. Vil du gjøre dette i flere minutter. Prøv å oppta så mye av stearinsyre i objektet som mulig. Stearinsyre fungerer som en beskytter for metall, så det er viktig å dekke hele metall objektet.

•Tørk bort overflødig stearinsyre med en tørr klut. Angi metall objektet på en tabell eller en annen overflate å helt tørt. Når objektet er helt tørt, kan du bruke den for aktiviteten du hadde i tankene. Objektet vil nå være beskyttet fra samle fremtidige rust.

Tips og advarsler

  • Jo lenger gni du i stearinsyre i objektet, mer beskyttelse må.
  • Aldri svelges stearinsyre.