Hvordan bruke skjerf som vinduet behandling

June 14

Hvordan bruke skjerf som vinduet behandling

Vinduet skjerf er en populær og enkel type vindu behandling å bruke. Kommersielle skjerf refererer til en lett, ufôrede stoff panel med ferdig kanter. Standard panellengden er 216 tommer (6 yards) eller 288 tommer (8 yards). Du kan gjøre et skjerf av en enkelt panel av ren pocket-stil gardin panel for standardbredde Vinduer (som avbildet her). Den vanligste måten å bruke vinduet skjerfet er å drapere stoff over en eksisterende stang som kan eller ikke kan brukes for å holde en draperi. Andre måter å bruke skjerfet er ved hjelp av swag innehaver, en post hindring, en dekorativ brakett eller alene på en dekorativ stang. Disse skjerf gjøre vakre topp behandlinger og kan legge et lag av tekstur, mønster og farge til en lei draperi panel eller brukes som frittstående vinduet behandlinger.

Instruksjoner

Draping vinduet skjerf

•Velg en transparent, ren-type skjerf som fremhever gardinene, rom farger og hjem style. Dette eksemplet bruker en gull-threaded ren gardin panel av standard gardin lengde (84 tommer) og 45 inches bredt. (Hvis du velger en stang lomme som er ren som dette, så rod lommen vil skape en ferdige hem, så dette er en ingen-sy prosjekt.) Sted din skjerf i tørketrommelen med en fuktighet washcloth og tørre på tørketrommel lav i 10 til 15 minutter. Dette vil fjerne alle bretter i stoff.

•Plasser ladder din eksisterende draperi og drapere stoffet bak rod finial på hver side. Skjerfet vil vanligvis ha en rotete utseende først. Justere din skjerf til stoffet som henger på hver side av vinduet er balansert, eller hvis du går for en asymmetrisk utseende, så justere lengden for din smak.

•Rull toppen av skjerf stoffet over toppen av de eksisterende draperier. Dette fungerer best for draperier som er plassert i en fast eller bundet-back posisjon. Har du arbeider draperier du åpner mye, kanskje må bruke en dobbel stang med skjerf draping over dekorative stangen som er foran arbeider stangen.

•Trekk på begge sider av skjerfet jevnt å flate ut toppen av skjerfet. Siden høsten vil ikke ha kanten. Justere sentrale swag delen som kurven som passer til størrelsen på vinduet. På denne typen standard vindu, med en 84-tommers skjerf, er sentrum av swag drop om 12 tommene. 6-verftet skjerf kan gi en 24-tommers drop. En 8-tunet programmet vil trolig være en dobbelt vindu og fortsatt gi en 24-tommers drop. Fortsette å rykk mildt på skjerfet, arbeider sentrale swag i aften folde å oppnå en myk, flyter utseende.

•Sew eller jern skjerf sammen hvis du er spenner over en lang stang. Du kan bruke hemming tape og strykejern. Skjul søm arbeid der skjerfet krysser midt på din stav ved folding sømmen mot veggen.

•Juster skjerf å drapere vinduet øverst på en måte som tilfredsstiller dine krav. Husk å gå av ladder under denne prosessen og gå over rommet å se det fra ulike vinkler, som skjerfet i utseende endres avstanden.

Tips og advarsler

  • De fleste skjerf vil brette pent bak en dekorativ gardin stang. Husk å holde et stoff lys og gjennomsiktig - skjerf ikke er ment for å konkurrere med andre vinduet behandlinger som draperier eller blindene, det er ment å innredningen. Dette er en måte å bringe sin spesielle måte, farge og tekstur oppover å trekke øyet rundt i rommet og fremheve potensielle arkitektoniske funksjoner som høye tak og krone listverk. Mange av dekorative klammeparentesene er utformet for å ligne arkitektoniske corbels å forsterke forslaget av flere detaljer. Ofte er skjerf en utmerket måte å legge et lag av tekstur (for eksempel metall threading i dette eksemplet).
  • En swag er ganske lik et skjerf, bortsett fra at stoffet valgene er ofte formell og tung. Vær forsiktig med å velge en tunge stoff å drapere over en allerede tynget gardin stang, det kan forårsake mounts mislykkes, skaper et rot du vil rydde opp eller reparere. Hvis du installerer parentes eller andre enheter du bruker til å henge din skjerf, kan du bruke en tyngre stoff hvis din monterer er skrudd inn studs, eller vegger ankere.