Hvordan bruke Shrink Wrap Film

April 1

Krympe wrap filmen er et fantastisk verktøy å bruke når du vil beholde objektets trygt på plass. Krympe wrap brukes ofte i Norge for å sikre et element på en stabil overflate å holde varen skifter eller gruppere flere pakker sammen for transport. For hjemmebruk, krymper innpakning film kan bli brukt til gruppen som elementer sammen, for eksempel folding plen stoler, for lagring eller legge til en beskyttende å dekke til bokser og totes for å holde fuktighet og smuss. Krympe wrap filmen må ikke forveksles med klynge vikle som brukes for å dekke matrester eller annen mat bruker, som krympe wrap film er ikke laget av mat grade materialer.

Instruksjoner

•Gather sammen objektene du vil lagre sammen.

•Wrap elementene sammen så tett som mulig med vikle filmen, ta vare ikke for å rive filmen som du vikle. Bruk minst ett lag wrap helt rundt elementene. Bruk flere lag for mer beskyttelse.

•Bruk den hårføner redusere flyten. Hold de tørketrommel to til tre inches fra filmen og blåse varm luft i en feiende, diagonal bevegelse fra topp til bunn.

•Continue blåse varm luft på en wrap filmen til hele overflaten har krympet tett rundt objektene og det er å gi i filmen når forsiktig.

Tips og advarsler

  • Krymper innpakning film kan være en fin måte å lagre off-season klær. Pakk i filmen og krympe wrap for å holde støv, fuktighet og møll ut av klær. Krymper innpakning film kan kjøpes ved arket eller rulle. Det kan finnes på frakt forsyne butikkene, flytte truck utleie butikker og på noen kontor levere hus.
  • Krympe vikle film, som alle tynne, plast sheeting, bør holdes borte fra små barn og dyr. Det kan føre til kvelning hvis plassert rundt nesen og munnen.