Hvordan bruke Salt for over bakken Pool

June 29

Hvordan bruke Salt for over bakken Pool

Saltvann Klorgeneratorer kan bassenget eiere å operere over bakken bassenger ved å legge salt i stedet for chlorine. Generatoren bruker saltet å produsere klor og opprettholde riktig kjemiske nivåer av bassenget. Bassenget eiere hevder saltvannsbasseng er mindre belastende på kroppen og drakten, enklere å vedlikeholde og billigere å drive. Flere saltvann Klorgeneratorer er på markedet for over bakken bassenger. Velge din er et spørsmål om personlig preferanse, men alle er designet for pool eieren å installere uten profesjonell hjelp ved å følge de vedlagte instruksene. Når du har valgt og installert klor generatoren, er ikke prosessen med å bruke saltvann for over bakken pool arbeidskrevende.

Instruksjoner

•Calculate vann volumet av din over bakken pool. Hvis bassenget er rektangulært, multiplisere lengde ganger bredden ganger dybden. Hvis bassenget er ovale eller runde, måle diameteren, målt avstand fra den ene enden til den motsatte enden i en rett linje rett gjennom sentrum. Multiplisere diameter ganger selv ganger 3.14 (π) ganger dybden.

•Kontroller salt klor generatoren guide for å bestemme hvor mye salt til å legge bassenget volumet. Forskjellige generatorer opererer på ulike mengder av salt, men generelt må 26 pounds av salt for 1000 gallons av vann. Legge til den nødvendige mengden av salt over bakken pool så jevnt som mulig.

Bestikkurven salt av penselen bunnen av bassenget forsiktig med basseng pensel i 30 minutter. La hovedbassenget pumpen på å sirkulere salt i bassenget. Det vil ta mellom åtte og 24 timer for salt å løse.

•Plugg salt klor generatoren i sin makt kilde og slå den på. Kjøre enheten til gratis klor er mellom 1 og 3 ppm (parts per million), vanligvis minst en dag. Test dette ved å dyppe en strimmel i vannet. Det endrer farge. Sjekk fargen på stripen mot diagrammet test stripe sak for å avgjøre ppm.

•Test klor nivået ukentlig og salt nivåer månedlig med en salt test kit, selv om salt klor generator med salt visning. Ideell salt nivået er 3000 ppm, men faller innenfor 2700 til 3,400 ppm. Legge mer salt etter behov eller renne av noen saltvann og erstatte med fersk hvis saltholdighet er for høy. Redusere eller øke mengden tid salt klor generatoren kjører hver dag for å øke eller senke klor nivåer i aboveground bassenget.

Tips og advarsler

  • Holde salt klor generator strømkilden minst 10 fot fra bassenget.