Hvordan bruke propylenglykol å hindre tre hussopp

February 14

Hvordan bruke propylenglykol å hindre tre hussopp

Propylenglykol er en luktfri, fargeløs sammensatte ofte finnes i butikkene som et miljøvennlig alternativ til frostvæske. Væsken brukes til en rekke programmer og kan finnes i enkelte matvarer, kosmetikk, hydrauliske væsker og dufter. Ved å blande propylenglykol med noen andre enkle å finne ingredienser, kan produktet brukes på tre og brukes som en effektiv konserveringsmiddel mot vær, feil eller sopp. Denne hjemmelaget blandingen kan være like raskt som tre konserveringsmidler selges i butikker.

Instruksjoner

•Gi 1 gallon av propylenglykol til en byll, og legg deretter til 4 pounds av vaskerom såpe og 3 1/2 pounds av borsyre. Rør væske til den tykner og homogenizes.

•Reduser slitasjen varme på komfyren etter sammensatte tykner, men Fortsett å røre for et par minuttene lengere. Fjerne blanding fra ovnen og la den avkjøles til en lunken temperatur.

•Sett hell lunken blandingen i en plastbeholder 1 gallon. Bruk gummihansker for å beskytte hendene fra kjemikalier. Cap beholderen med en lufttette lokk, og bruk det konsentrerte sammensatt innen et par ukens for det høyeste nivået av effektivitet.

•Dilute blanding med vann (Husk, det er et konsentrat) før du bruker på tre. Maling fortynnet væske på veden overflaten med en pensel. La tre overflaten tørke før bruk.