Hvordan bruke oppvaskmaskin vaskemiddel for hvite

June 1

Hvordan bruke oppvaskmaskin vaskemiddel for hvite

Hvit vaskeri er selvsagt vanskelig å holde hvit. Enten det er håndklær, sengetøy, duker eller gardiner, hvis de er hvite, er de lett flekker og selv farget. Vask hvite i hardt vann som inneholder jern eller lime, og de vil slå gulaktig eller skitten hvit over tid. Selv vaske hvite i blekemiddel kan slå dem grå. Blekemiddel bryter ned farge brighteners i stoff over tid. En ny tilnærming, kan du prøve å bruke oppvaskmaskin vaskemiddel gjenopprette hvite.

Instruksjoner

•Bruk opptil 1 kopp oppvaskmaskin vaskemiddel å rengjøre en full last av "kraftig" lys - til middels-skitne hvite i vaskemaskinen. Disse inkluderer sengetøy og håndklær, men ikke klær, som er typisk for delikat for denne prosessen. Beløpet bestemmes av størrelse og type vaskemaskinen, hvordan tilsølt eller farget tøy er, og om vannet er harde eller myke. Fordi hardt vann inneholder mineraler, tar det vanligvis litt mer vaskemiddel å få jobben gjort. Feile på siden av med mindre, som oppvaskmaskin vaskemiddel får ganske sudsy.

• Kjør hvitt gjennom vanlig vaskemaskin sykle uten tilsetning av vaskemiddel. Legge til en kopp med eddik skyll syklusen til å fjerne flekker og urenheter og bleke belastningen.

•Fjern vanskelige flekker. Forberede belastningen av hvite i vaskemaskinen per trinn 1, men en full kopp oppvaskmaskin vaskemiddel. Tillate at vaskemaskinen fylle med vann og agitere noen minutter. Stenge vaskemaskinen. La hvitt suge over natten.

•Vri vaskemaskinen igjen til slutt dens sykluser.

Tips og advarsler

  • Bruk en god kvalitet oppvaskmaskin vaskemiddel. Billigere merker fungerer ikke så bra.
  • Bruk enten varm eller varmt vann for å vaske hvite i. Bruk den hotteste mulig for best resultat. Kontrollere omsorg kodene for spesifikke instruksjoner.
  • Ikke bruk oppvaskmaskin vaskemiddel på delikat hvite fordi den inneholder blekemidler.
  • Bare bruke oppvaskmaskin vaskemiddel nå og da for å bleke hvite. Bruke det hele tiden vil bryte ned fibrene i materialet.