Hvordan bruke mynteblader

August 28

Hvordan bruke mynteblader

Ser uskyldig nok, men det frodige grønne urter vokser blant dine andre krydder har magisk og vidtrekkende skjønnhet og medisinske egenskaper som kan friske opp alt fra din fysiske helse til middagsbordet. Mynteblader gjøre løfter til sansene, så puster dypt når omsorg for planter, og du får mange fordelene som tilbys av denne universal-urt.

Instruksjoner

•Crumble mynte blader og legge dem til væsker å behandle en rekke plager. Mynteblader inkluderer biologiske midler som takle mage-tarm lidelser som urolig mage, menstruasjonssmerter, kolikk, kvalme, flatulens og oppkast. Varme melk med knuste mynteblader å berolige liten mager og prøve fersk brygget myntete neste gang du opplever en gallestein angrep, irritabel tarm syndrom stil eller få en kald.

•Stimulere appetitten--- eller som en skrantende venn eller slektning som medisinsk eller psykologisk diagnose har gjort spise vanskelig. Legge mynteblader til supper eller gjøre te med honning. Tjene mynte blad te eller suppe en halv time før hovedmåltidet for optimal appetitt stimulering.

•Treat ansiktet til en mint-leaf astringent. Legg til en håndfull mynteblader til quart vann, bland og chill til du er klar til å bruke den. En elixir av mynte og rosmarin blader dynket i eddik, forseglet og tenkte i et mørkt sted en uke, anbefales av herbalists kontrollere flass. Forberede ansikt pakker fra halv en beholder undoctored yoghurt, en fjerdedel av en agurk og mynte blader, potetmos og påføres huden i 15 minutter.

•Legg knuste mynteblader til tabbouleh for en sunn siderett tomat, hvitløk og bulgar. Inkluder mynte og rosmarin når du blander din favoritt blanding med pesto. Forberede tradisjonelle mynte saus lam med friske mynteblader i stedet for hva som kommer i krydder flasker og prøv å blande kokte poteter med mynte for en stor-tasting måltid tillegg.

•Celebrate den ydmyke mynte bladet av hakking opp 10 blader, å legge dem til sukker, limejuice og rum å produsere enkelte cubanske Mojitos på din neste sommer fest eller hilsen Kentucky Derby året ved å forberede kald juleps med sprigs av frisk plukket mynte (sølv kopper ikke nødvendig).

•Følg råd fra gamle healere ved hjelp av mint planter i stedet for kommersielle rom deodorizers. Se hvis du får side fordelen disse klok vismenn lover: La mint planter og blader rundt huset til combat maur, fleas og mus; spesielt hvis allergier og andre plager at du må bruke naturlig enn kjemiske plantevernmidler.

Tips og advarsler

  • Velg peppermynte over peppermynte blader for å få det beste medisinske resultatet, men hvis behandle barna, foreldre finner peppermynte blader lettere tolerert.