Hvordan bruke Miracle Gro

September 15

Hvordan bruke Miracle Gro

Hvis du har sett bilder av frodige grønne planter som hevder å ha vokst av Miracle Gro og du lurte på om det var virkelig slik en fantastisk gjødsel, du er på rett sted. ja! Miracle Gro produserer energisk planter med rikelig blooms og grønnsaker som produserer rikelig frukt. Følg disse raske trinnene for å bruke Miracle Gro å øke veksten og forbedre farge og frukt produksjon i huset og hagen.

Instruksjoner

Miracle Gro

•Purchase den riktige formelen for dine behov. Miracle Gro kommer i formler for tomater, afrikanske fioler, alle formål gjødsel og mer. Miracle Gro for tomater er også en utmerket formel for blomstrende potteplanter.

•Mix miracle Gro i lunkent vann etter pakken instruksjoner. Husk å lese diagrammet nøye for styrke og gjødsling tidsplan for type anlegg du mater.

•Fertilize store områder ved hjelp av en Miracle Gro hage mater. Dette legger til slange. Bare følg instruksjonene for å fylle materen med riktig mengde gjødsel, fylle med vann og spray direkte fra din hageslange. Hage grønnsaker absorbere Miracle Gro rett gjennom bladene og, fra røttene. Det er ikke nødvendig å bekymre seg om får til røttene av anlegget. Miracle Gro kjøres ned bladene og inn i jorda.

•Fertilize små områder ved å blande Miracle Gro i en gallon beholder helle over plantene.

•Feed houseplants blandet en løsning til 1/4 styrke ukentlig i vekstsesongen.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk mer enn den anbefalte mengden Miracle-Gro. En løsning som er for sterk kan skade røttene og bladene.