Hvordan bruke Miracle-Gro for vannmeloner

August 20

Vannmeloner er en varm årstid vegetabilsk innfødt til Afrika og relatert til agurk og gresskar. De trenger en lang, varm vekstsesongen for å etablere den tastiest frukten. De fleste typer vannmelon modne mellom 70 til 85 dager og kan ikke settes til jord og luft temperaturen er minst 65 grader Fahrenheit og all fare for frost har gått. Bruke Miracle-Gro plante mat på din vannmeloner lar deg å befrukte sjeldnere.

Instruksjoner

•Velg en type Miracle-Gro plante mat for din vannmeloner. Miracle-Gro riste 'n Feed tomat, frukt og grønnsaker kontinuerlig utgivelsen plante mat pluss kalsium er et godt valg fordi det er formulert for dyrking av grønnsaker og reduserer risikoen for blomstrer - end rot, bitter grav og frukt sprengning, ifølge Miracle-Gro nettstedet.

•Åpne Miracle-Gro lokk og fjern den beskyttende tildekningen. Åpne hell tuten. Dryss Miracle-Gro gjødsel rundt foten av vannmelon planter når de er ca 3-4 inches høy. Dryss en tbs. plante mat per plante.

•Arbeid Miracle-Gro plante mat i jorden rundt foten av vannmeloner med en tiller til en dybde på én tomme å unngå opprørende noen røtter.

•Et vannmeloner fem til syv minutter.

Tips og advarsler

  • Nytt Miracle-Gro hver tredje måned.