Hvordan bruke Minwax tre Putty

July 8

Minwax tre putty i en effektiv fabrikat å benytte til å fylle overflaten ufullkommenheter i heltre, og produsert tre produkter som MDF (middels tetthet fibertre) og partikkel styret møbler. Minwax tre kitt er tilgjengelig før farget tilsvarer Minwax flekk fargene, og det kan også være egendefinerte farger som passer din møbler. Ingen sliping kreves når putty er installert, og verktøy og hender rydde opp med såpe og vann. Det er bare utformet til bruk på små feil, ikke som en måte å fylle og reparere store hull eller sprekker i tre flater.

Instruksjoner

•Tørk overflaten av tre rent med en fille og tre møbler rengjøring (ikke en polering produkt). Tillate veden overflaten tørke helt.

•Fjern litt putty fra glasset med en smal putty kniv og bruke kitte kniven for å trykke på kitt i hull, sprekker, huljern og andre overflate defekter.

•Tørk overskudd putty fra veden overflaten med en fuktig (ikke våt) fille.

Tips og advarsler

  • Minwax tre putty og minwax tre sparkel er veldig forskjellige produkter. Tre kitt ikke tørr og stivne. Det er heller ikke, sandable eller stainable når det brukes til å fylle tre overflate feil.