Hvordan bruke mikrofiber polering kluter

October 22

Rengjøring av huset kan være utfordrende når du legger til i mylderet av rensemidler og kjemikalier du skal utføre oppgavene. Forenkle din rengjøring og gjøre det mer effektivt med mikrofiber polering kluter. Mikrofiberkluter er en forsiktig blanding av polyamid polyester i en klut du kan bruke våte eller tørre. Det er ikke nødvendig å legge kjemikalier til mikrofiber tekstiler som du bruker dem til å rengjøre.

Instruksjoner

•Dust husholdningenes overflater med mikrofiber duker. Bruk Mikrofiberkluter tørr på tre flater, møbler, vegger, hyller eller noen andre overflater der støv akkumuleres.

•Polish glass og speil overflater med en fuktig mikrofiberklut. Fukt kluten lett med rent vann og vri den ut helt. Bruk mikrofiberklut for å rengjøre speil og Vinduer for å fjerne skitt og striper. Rengjør bilvinduer, solbriller, briller og Dusjdører med en fuktig klut. La de overflater tørr stripefrie.

•Rengjør sotete overflater husholdning med en fuktig mikrofiberklut. Fukt kluten og bruke den til å fjerne fett fra kjøkken overflater, Fjern tilsmussing eller avskum fra bad overflater og fjerne jord fra alle andre skitne overflaten. Ren gulv, badekar, benkeplater, vegger og detalj biler. Etter skrubbing, vil overflater tørke ren og skinnende.

•Vaskestasjonen tømmes Mikrofiberkluter hånd med oppvaskvann såpe og vann. Skyll alle såpe fra tekstiler og la dem dryppe tørr eller tørkes i tørketrommel. Du kan også Legg Mikrofiberkluter i vaskemaskinen med vaskemiddel.

Tips og advarsler

  • Ikke blekemiddel Mikrofiberkluter fordi klor vil skade mikrofiber. Don't stryke Mikrofiberkluter. Bruk ikke noen form for stoff softeners på Mikrofiberkluter.