Hvordan bruke Mastic til Seal kanaler

July 31

Hvordan bruke Mastic til Seal kanaler

Oppvarming og klimatisering eksperter bruke mastik å forsegle kanaler og forbedre energieffektivitet. Selv om folk har brukt mastik århundrer, fokus moderne metoder på å maksimere sikkerheten og effektiviteten. Eksperter bruke tetningsmidler med lav røyk-utviklet rating og flamme spredt. Også prøver de å bruke en vannbasert rekke for å slippe færre røyk i miljøet.

Instruksjoner

•Tørk hver joint rent med en fuktig klut før mastiks-anvendelser. Denne klissete stoffet forsegle ikke ledd riktig med mindre området er fri for støv og skitt.

•Bruk gummi hansker og scoop mastik av beholderen og pels jevnt hver rør ledd. Det bør vises som en kontinuerlig belegg, overlappende omtrent en halv tomme på hver side av felles. Forsiktig fokusere energi på arbeider mastik innom litt også, men glatte over området jevnt når du er ferdig.

•Apply maske tape direkte over mastik dekket ledd med en kvart-tommers rør gap. Mesh forsterker bro for å maksimere energieffektiviteten og holdbarhet. Bruk maske tape spesielt utformet for å dekke mastik.

Tips og advarsler

  • Eksperter bruke UL-181 vurdert mastik for å forsegle kanalen arbeidet i hjemmet.
  • Ikke bruk ledningskanalbånd for å tette rør ledd. Materialet tørker og sprekker over tid, ifølge HGTV Pro.