Hvordan bruke måltid møll feller å bli kvitt din hjem av måltid møll

March 25

Hvordan bruke måltid møll feller å bli kvitt din hjem av måltid møll

Mens fellene seg selv, vanligvis pheremone-basert, vil gjøre lite for å befri hjemme av disse pantry skadedyr, tjener de som utmerket skjermer kan hjelpe deg å finne områdene hvor måltid møll er et problem. Den eneste sikre måten elimineringsprosess er å eliminere alle mulige mat kilder. Selv insektmidler er begrenset i sin suksess hvis det er fortsatt en matkilde stede for sommerfugler og larver.

Instruksjoner

•Plasser indisk måltid møll feller i områder av ditt hjem der du har lagt merke til små, bronse tippet møll, eller tegn på Larven i matvarer. Tegn inkluderer hvite, grub som Larvene seg, samt klumper av korn, urter, te eller korn holdt sammen av fine webbing.

•Overvåk antall møll fanget. For hver møll - vanligvis mannlig - fanget, er det så mange som fortsatt avl i hjemmet.

•Rengjør ut av infested området. Bruke et vakuum eller kost for å få opp noe sølt mat, betaler spesiell oppmerksomhet til sprekker og kløfter. Kast åpne mat som er infisert utenfor hjemmet. Enkel såpe og vann eller bare en fuktig fille er nok til å fjerne smuss og rusk som kan være boliger gnagerne.

•Kopiering mat fra papir, tynn plast eller papp emballasje i solid glass eller hard plast beholdere med tett forsegling lokk.

•Hold fanger opp fortsette å overvåke området i minst en måned. Dette hjelper deg med å avgjøre hvis du kvittet hjemme av skadedyr.

Tips og advarsler

  • Måltid møll og deres Larven tåler ikke dramatiske temperaturendringer så slippe infested maten i fryseren for et par dager og deretter bringe det tilbake til romtemperatur og frysing igjen er en effektiv metode for å drepe dem.
  • Ikke la mat ut noe, finner de den.