Hvordan bruke levende trær for gjerdestolper

September 21

Hvordan bruke levende trær for gjerdestolper

Bruke levende trær for gjerdestolper er en økonomisk måte å holde dyrene og folk fra å komme inn på eiendommen. Fordi trær er forankret i bakken, kan de lett bli slått av snø, vind og dyr. Et levende treet også varer lenger enn et tregjerde innlegg, fordi termitter ikke angripe det og den ikke råtner mens det er i live.

Instruksjoner

•Velg et tre som danner en callus på kort tid. Dette vil beskytte treet mot sykdom og insekter. Over 57 arter av trær kan brukes som live gjerdestolper, inkludert Gliricidia sepium, Erythrina spp., Spondias spp. og Bursera simarouba.

•Measure avstanden mellom trærne. Hvis det er mer enn 20 til 25 fot, må du grave et hull for en metall eller tre gjerdestolpen. Du kan også velge å plante et tre nær det samme så det blir en naturlig del av gjerdet som den vokser.

•Staple ledningen til startpunktet eller tre. Snurp ledningen sammen og deretter stifter å neste live treet rundt seks gjerde stifter eller 12 taktekking negler. Dette holder ledningen sikkert og skader ikke treet. Fortsett denne prosessen for hvert tre du vil bruke som gjerdestolpen.