Hvordan bruke lager skap for innebygde moduler

February 6

Hvordan bruke lager skap for innebygde moduler

Innebygde skap er kjennemerket på kvalitet treverk. Mens snekker bygget tilpassede innebygde moduler kan koste en formue, er det mange forskjellige stiler av prefabrikkerte skap som kan brukes til å opprette en innebygd enhet for å fylle behovet, for mye mindre. Samme verktøy og teknikker som brukes til å installere kjøkken og bad skap kan brukes til å lage vakre innebygde skap til alle rom i hjemmet. En av nøklene til effektiv innebygde skap er ved moldings som matche eller supplere det eksisterende treverket.

Instruksjoner

•Sketch ut av veggen du vil installere de innebygde moduler på. Trekke den til 1-tommers skala og 1-fot på en millimeterpapir pute. Inkluder alle vinduer og dører og andre hindringer som du må løse. Bruk en brosjyre eller ferdighus CAB katalog for å velge ferdighus enheter å passe ditt space og trekke dem, bruke dimensjonene fra katalogen for å sikre ordentlig.

•Fjern baseboard og kronen fra området der du skal installere ditt skap. Bruke en stud finder til å merke stenderne i veggen. Trykk knappene på enheten og kjøre den over veggen, merking hvert sted der enheten lyser og piper på.

•Plasser lavere enhetene mot veggen på gulvet skal begynne. Sted et nivå på første enheten og kile mellomlegg under justere nivået på kabinettet fra side til side og front-til-back før boblen er sentrert i indikatoren. Finne den vannrette kryssfiner spenne på toppen av kabinettet tilbake og kjøre en 3-tommers skruen gjennom det i hver stud som samkjøres med regjeringen.

•Still neste enhet i sted og nivå det og skru den på veggen som før. Kjøre 1 1/4-tommers skruer gjennom innsiden av nye regjeringens sidepanelet eller skott, i kabinett øverst og nederst. Fortsett å legge til grunnenheter én om gangen til alle enheter er installert og nivå. Plass countertop eller benkeplate over grunnenheter, med ryggen mot veggen. Finn horisontal montering klamp i topp fronten av skapet. Kjøre to 1 1/4-skruer opp gjennom hver regjeringens klamp i bunnen av benken.

•Mark plasseringen av dine øvre enheter på mur benytter et nivå. Merk en tverrlinje på den nederste kanten av ditt skap. Skruen et stykke 2-ganger-4 trelast til pigger, med den øverste kanten nederst på denne linjen. Angi øverst skap på denne klamp og kjøre skruer gjennom installasjon cleats, ligger på toppen og bunnen av baksiden av kabinettet. Gjøre denne inne baksiden av kabinettet. Plass en øvre og nedre skruen i hver stud. Legge til skap side ved side, skru dem sammen. Fjerne 2-ganger-4.

•Measure bunnen av skapet enheten og kutt baseboard å passe hver ansikt. Bruke 45-graders hjørner for å tilpasse hjørnene, en på slutten av hvert hjørne stykke å opprette en 90-graders hjørne. Mark og kutt baseboard langs den øverste kanten, klippe det lik i lengde i ansiktet vil være mot. Sett baseboard på spisst så, nedre kant på bordet tilbake mot gjerdet og gjøre kutt fra toppen ned. Installere baseboard til omkringliggende muren, mitering hjørnet der den møter skapet for en sømløs, innebygd utseende. Bruk den samme molding profilen som baseboard i resten av ditt space.

•Measure toppen av skap og kutt og installere crown molding i den samme profilen som eksisterende kronen i rommet. Merke og klippe crown molding fra den nedre kanten, plassere det på så, bunnen mot gjerdet, topp mot bordet, som det vil være mellom veggen eller skap og tak. Gjøre kutt fra nederkant til toppen. Bruk en pin spikerpistol for å installere trim, en negl hver 8-til-10 inches.

•Apply to strøk med flekker og Avslutt alt-i-ett eller semigloss latex maling for å matche eksisterende tre arbeidet. Bruk en fin børste og bruke mål i lange rette slag med korn av skogen. Bruke finish så jevnt som mulig for å hindre løper og drypp. Tillate etiketten anbefalt tørketid mellom strøk for best resultat.