Hvordan bruke kokt linolje som en utvendig Primer når maleri

October 14

Hvordan bruke kokt linolje som en utvendig Primer når maleri

Når du maling utvendige overflater, er bruke en primer viktig. Primere hjelpe overflaten gir en selv finish og at malingen skal "grep" overflaten lenger. Kokte linolje er en tradisjonell oljebasert primer. Siden advent av latex primere, har mistet noe av sin popularitet for utvendige overflater fordi latex bøyer bedre med endringer i temperatur og tørker raskere. For optimalt resultat med kokt linolje, bruke tilsetningsstoff oljebasert for å forbedre den primer workability.

Instruksjoner

•Prepare overflaten. Ta av noen flyttbare elementer du ikke ønsker å prime, som kroker eller knotter. Rengjør overflaten. Et press vask er flott for store flater, men små jobber kan gjøres med en svamp og renere i en bøtte. La overflaten tørr. Reparere ujevnheter eller hull med utendørs-karakter fyllstoffer eller sement og vente på det å tørke.

Bruker sandpapir, skrubbe overflaten du vil male for å rydde av skitt, gamle utførelser, lim og rust. Slipe overflaten ned til en selv korn. Bruk et håndkle til å feie av støv og smuss.

•Beskytter områder du ikke ønsker å prime. Bruke maler tape for å dekke alle kanter og overflater som ikke skal dekkes med primer. Eksempler er glassaktig overflater eller allerede ferdig flater, med mindre du skal male over dem også.

•Start grunning. Bruke kokt linolje primer til overflaten. Bruk en berg børste for brede, flate overflater og penselen på kanter og mindre flater. Opprettholde en tynn, selv strøk.

•Mix additiv og primer. Over tid linolje primer kan begynne å sette--dvs tykkere og mister sin workability og penetrasjon. Pensel og rulle slag blir tydeligere; kan det bli vanskelig å opprettholde en selv frakk. Det bør være informasjon om hvor mye additiv å blande med primer på den additive produktetiketten.

•Continue grunning. Rulle og penselen primer på utsiden overflaten som før.

•Overflate og tørr. Hvis båndet ikke er for dypt under lag med primer, kan du bruke det å dekke flekken også. Tørketid varierer, men som primer er en olje, det vil ta noe lengre tid å tørke enn latex utførelser.

Tips og advarsler

  • Bære en maske for å hindre inhalering partikler. Eldre bygninger tendens til å inneholde bly i deres maling. Øyevern anbefales også.
  • Alltid fungere i et godt ventilert område; røyk i et dårlig ventilerte kan forårsake øye og slimhinner irritasjon og andre giftige reaksjoner.
  • Filler, papir eller materiale fuktet med primer additiv er svært utsatt for selvantennelse. Ikke kast dem som vanlig søppel - slippe dem i en vann-fylt metall beholder og deretter sel beholderen.