Hvordan bruke klippet gress for Mulching trær

October 16

Hvordan bruke klippet gress for Mulching trær

Tilgjengelige blir det skåret ned gress, eller gresset, gjør utmerket treet mulch. Mengden av utklipp brukt rundt trær, avhenger av hvordan tørr jord blir. En av de viktigste grunnene for mulching trær er å holde jorda fuktig. Hvis din område har en jordsmonnet tørker som raskt, layer 3-4 inches av gresset rundt hvert tre. For moderat tørr jord, halvert den dybden. Klippet gress holder også ugress ned, på grunn av solen å komme til dem, og jord temperaturen selv - kjøligere om sommeren og varmeste om vinteren.

Instruksjoner

•MOW plenen. Spredt på gresset i et tynt lag. En patio eller et område mot sola er ideelt. La gresset tørke helt. Dette bør ta to eller tre dager. Transportere det tørre klippet gresset for å trærne for å være mulched. En trillebår fungerer bra for denne jobben.

•Rake et 1-tommers lag av klippet gress jevnt rundt hvert tre. La en 4 - eller 5-tommers plass rundt stammen. Gresset skal spres slik at den utvider 3 til 6 fot fra tømmerstokken og dermed dekker tre rot området. Diameteren på treets grener er vanligvis den samme som for sine røtter.

•Fyll et 1-tommers lag av klippet gress etter den første tommen har tørket. Gjenta prosessen flere lag av gresset er nødvendig.

•Plasser ekstra tynne lag av klippet gress rundt trær som de er tilgjengelige og er nødvendig. Gresset brytes ned og blåse bort med vinden raskt. Derfor er det en pågående mulching prosess med dette materialet.

Tips og advarsler

  • Ikke plass tykk, ferske klippet lag av gresset rundt trær. Slik gresset har en tendens til mat, som igjen fører til en dårlig lukt og stopper luft og vann fra å trenge gjennom til trerøtter.
  • Ikke bruk gresset som har tidligere hatt plantevernmidler eller plantevernmidler brukes til dem. Dermed kan skade mulched trærne.
  • Det anbefales ikke å mounding gresset rundt stammen på treet. De kan holde fuktighet på denne plasseringen, som kan forårsake trebark å sprekk. Dette kan være en åpning for sopp, sykdom eller insekter.