Hvordan bruke Jacuzzi basseng filtre

January 22

Boblebad gjør tre typer filtre for bruk i svømmebasseng og boblebad: høy sand filtre, kiselgur (D.E.) filtre og patron filtre. Hver gjør en god jobb å holde vannet klart og rent, men hver har sin egen vedlikeholdskrav og egenskaper. Matchende riktig filter til programmet kan spare deg tid og penger.

Instruksjoner

•Velg en høy Jacuzzi sandfilter i områder hvor sterk vind blåse store mengder sand og grus i bassenget, som en kyst stranden eller i den amerikanske Southwest. (Sand kan gjøre mye skade rutenett og o-ringer i filtere D.E. og elementene i en kassett filter.) En sandfilter er allerede fylt med lag av gradert sand som filtrering medium, så mer sand ikke vil skade den. Du kan også legge til en strømmer agent til å hjelpe i coagulating og filtrering finere smusspartikler.

•Understand som sand filtre var den mest populære typen filter, men med den teknologiske fremskritt i andre, deres popularitet er begrenset. Den store ulempen er hyppige backwashing. Denne prosessen kan bruke hundrevis av gallons av vann for hver backwash syklus, og endre ut sand når det også blir mettet er en skikkelig ork.

•Bruk D.E. filter for de fleste bassenget programmer. Filteret har stoff dekket rutenett belagt med et tynt lag av D.E. D.E. består av knust skjeletter av små forhistoriske skapninger kalt kiselalger, og dette filtrering mediet fanger små rusk til 5 mikron. Til sammenligning er en menneskelig hår ca 40 mikrometer i diameter. Rengjøre filter er enkel. Bruker backwash ventilen, du snu strømmen av vann gjennom filteret å vaske skitne D.E. og deretter re coat rutenettet ved å helle en blanding av det gjennom beholderen. Hvis du trenger å støvsuge bassenget ofte, er dette filteret sannsynligvis det beste valget fordi det tar mindre vann å backwash enn sand filteret og mindre tid til å vaske enn en patron filter.

•Recognize som ulemper til denne type filter er at det krever en p-felle til avløp og skyll skittent vann og D.E. og fint hvitt pulver kan være rotete å håndtere. Den bruker også en betydelig mengde vann å backwash, men langt mindre enn sand filtrere. I tillegg må du ta filteret fra hverandre minst en gang et år å gjøre en grundig hånd-rengjøring av filteret rutenettene.

Sette inn en kassett filter for enkel vedlikehold og mindre rot. Boblebad patron filter har flere elementer innenfor som også filtrere bassenget til 5 mikron. Bruk en patron filter når plass er en premie. Profilen patron filter er vanligvis slankere enn noen av to andre patronen filteret krever en backwash ventil eller en backwash linje, slik at det passer i et mindre område. Du trenger ikke å håndtere kostnader og avfall for å bruke store mengder vann å backwash, og du vil spare penger i ikke trenger de å re coat elementene.

•Realize som den ene ulempen til en patron filter er at når det blir skitten, er den eneste måten å rengjøre elementene grundig å ta filteret fra hverandre og rengjøre elementene for hånd med en høytrykksslangen. Du skal ta filteret stykker oftere enn du ville gjort med høy sand filteret eller D.E. filteret. Men selv med den nødvendige spyling, bruker patron filteret fremdeles mindre vann i renseprosessen enn sand eller D.E. filtre.