Hvordan bruke husholdningsartikler for rengjøring

October 10

Hvordan bruke husholdningsartikler for rengjøring

Disse dager kostnadene og farene ved typiske rengjøring produkter gjør dem uønsket. Du kan bruke naturlige produkter å effektivt rense ditt hjem.

Instruksjoner

•LEMONS - rent med sitroner. Sitroner er svært nyttig i huset for rengjøring. Jeg elsker fersk ren lukten de forlater i min renne når jeg male opp skreller søppeltømming. Vær forsiktig sitroner kan faktisk bleach ut visse elementer.

•Tea POSER - rent med teposer. Har en flekk i vasken. Kaste din våt brukte teposer på det og de vil fjerne flekken! Te blader kan også være bakken opp din søppeltømming fjerne lukt.

•BAKING BRUS - Rengjør og fjerne lukt med baking soda. Fra rengjøring å pusse tennene til deodorizing din gulvtepper, er natron svært nyttig selv om du ikke Baker. Dryss på tepper eller sofaer som må være deodorized og deretter vakuum det av. Selvfølgelig vet du allerede har en i kjøleskap og fryser, bare husk å endre det nå og da.

•VINEGAR - rense alt med eddik. Ikke tankene lukten det forsvinner raskt, og du vil ikke lukter det hele tatt. Eddik er nesten som en naturlig blekemiddel, er det en svært kraftig renere. Jeg også spray det i min dusj etter bruk for å forhindre mugg og mugg fra oppbygging.

•Another er alternativ dish såpe å stoppe maur. De vil ikke cross en linje med oppvaskmiddel.

•En alternativ bruk windex er for gull og diamant smykker rengjøring. Smykker vil skinne og windex ikke (kan ikke) skade gull eller diamanter.