Hvordan bruke gummi tak materiale for en vann hage Liner

October 14

Hvordan bruke gummi tak materiale for en vann hage Liner

På grunn av sin fleksibilitet og holdbarhet gjør taktekking gummimateriale en effektiv vann hage liner. Taktekking gummimateriale laget av EPDM (etylen propylen diene monomer) bør ikke brukes for fiskedammer eller en vann hage som du ønsker å legge fisk i fremtiden. Fisk trenger en "fisk grade" liner fri for skadelige kjemikalier. Opprette din egen vann hage i en container eller bakken og installere taktekking gummimateriale inneholder det. Følg grunnleggende retningslinjer for å bruke taktekking gummimateriale.

Instruksjoner

•Measure vann hage området. For eksempel hull for dammen. Utvide målebånd fra toppen av dammen i den ene siden og deretter ned til bunnen og opp til motsatt kant for lengdemåling. Målebånd bøyer, så utover det langt kanten av dammen og skyv det i hullet og opp fra bunnen til toppen av langt kanten. Noter til målingen. Ta bredde måling på samme måte.

Kjøp nok gummi tak materiale å dekke målene for dammen, pluss 2 fot i hver retning for montering og forankring det. For vann hage prosjektet er har mye liner bedre enn å ha lite.

•Skjære rutefly med verktøyet kniv. Hold fingrene og andre kroppsdeler ut av veien kniven. Endre kniver kniv starter fanger i gummi tak materiale.

•Midtstill gummi tak materialet over vannet hagen området. Veie kantene med glatte steinene å holde duken sklir inn i hullet. Skyv forsiktig midten av duken i hullet. Glatt det ut langs bunnen av dammen. Hvis det er for langt for å nå for hånd, bruke en stump gjenstand som en push-kosten. Avstå fra å bruke noe skarpe på duken, verktøy som kan punktering det.

Respektive ned kantene av vann hage duken med dekorative steiner. Plass steinene side ved side å skjule taktekking gummimateriale. Dette skaper en naturlig effekt av et tjern grenser av steiner.

•Fyll vann hage med vann i 2 inches av felgen.

•Space vann planter gjennom vannet hagen.

Tips og advarsler

  • Hvis det er en dyp dam, måle dybden, og deretter ta måling nederst. Dobbel dybde måling og legge lengden målingen, og gjenta dette for bredden.
  • Fjern eventuelle steiner eller muligens skarpe gjenstander som pinner eller ødelagt trerøtter fra hullet før du installerer duken.
  • Tamp jorda i hullet ned fast.
  • Legge til et lag av sand i hullet kan beskytte bunnen av duken.