Hvordan bruke Gummi Mulch for landskapsarbeid

November 4

Mange gartnere velger gummi gressmalingsklaffen for landskapsarbeid blomsterbed og andre voksende områder. Gummi mulch er et rimelig alternativ og forblir attraktive i mange år. Gummi mulch kommer i en rekke farger, fra dempet til slående nyanser. Gummi mulch serverer alle formål kreves mulch, inkludert isolerende jord, beholde fuktighet i jorda og kontrollere ugress. I tillegg har gummi mulch den ekstra fordelen av å være tunge nok som det ikke vil blåse bort under vindfulle forhold.

Instruksjoner

•Measure lengden og bredden på landskapsarbeid området i tommer. Multiplisere lengde og bredde målene sammen for å komme til området. Konvertere området til kvadrat ved å dividere med 12. Kjøpe ca 4 lb av gummi mulch å dekke 1 kvadratfot med 2 inches av mulch.

•Skjære og legge ned landskapet over voksende området til å opprette en barriere for å hindre ugress. Overlapper deler av landskap stoff ca 1 tomme, og fest dem med stifter. Skjære hull for eksisterende planter eller blomster og ordne landskap stoff nøye rundt planter.

•Fyll gummi mulch over landskap stoff. Spredt mulch nøye rundt planter med rake, gjør at det er enda og alle overflater av voksende området har en enda lag av gummi mulch.