Hvordan bruke gummi fortau

March 11

Hvordan bruke gummi fortau

Gummi fortauene er en naturlig utvekst fra resirkulerte dekk som er brukt i lekeplasser i de siste årene. Her er noen tips om hvordan du kan bruke gummi fortauet i landskapet og litt informasjon om fordelene involvert.

Instruksjoner

•Avlastning fortau kan unngå treet roten problemer ved å opprette en gjennomtrengelig overflate som holder trerøtter når oppover for vann som ofte skjer med sement fortauer og gangveier. Bruk en gummi fortauet der en sti vil være bestått nær voksende trær og du trenger ikke å håndtere løfte og sprengning betong.

•Avlastning fortauet har stort potensial for jogging og andre atletisk bruker. De er tryggere siden et fall vil være polstret og gå og kjører blir mykere for foten effekt. Mulighetene for designe attraktive veier rundt et landskap kan ha flere bruksområder, samt å være et kunstnerisk aktivum.

•Avlastning fortauene selges som modulære installasjoner. Dette gjør dem lett å legge og lett å fjerne. Som et resultat, kan modulære systemer plasseres over områder som ville være vanskelig å grave eller sementere over. Du kan også løfte delene for å kontrollere røttene av trær som kan være under.

•Den potensial til å bruke modulære gummi fortauene som veier for bolig bygning er bare begynnelsen. Det er en åpning her for å opprette terrasser og andre områder som ville være enkelt å forme med fleksible gummi. Det er fortsatt blir testet i et større format i byer over hele landet.

•Over 90 byer har begynt å installere gummi fortauene og fant dem å være ikke bare en fin måte å resirkulere gamle gummidekk, men for å unngå skader og lagre tree root skade. Mulighetene for kunstnerisk design har knapt blitt undersøkt ennå. Gummi fortauene allerede tilby kostnadsbesparelser, fleksibilitet og holdbarhet, samt miljøgevinster i dekk resirkulering, mindre stormen vannet avrenning og reduserte klimagassutslipp. Men det er fortsatt noen spørsmål om spor skyll involvert i produksjonen av den opprinnelige dekk, rengjøring teknikker er bedre og disse sporene forblir i gamle dekk uansett hvor de er - selv i en dump. Det er også utslippene involvert i produksjon av gummi fortauene, men drivhusgasser forurensning er bare en brøkdel av beløpet som er involvert i produksjonen av betong. Forvente å se flere og flere selskaper som tilbyr gummi fortauet produkter til huseiere, bedrifter og andre markeder snart.