Hvordan bruke gulv selvklebende Remover

May 23

Gulv lim brukes vanligvis til å sikre tepper, linoleum fliser eller hardvedgulv til subfloor. Når du trekker opp gamle teppet eller andre etasje, blir limet liggende igjen på subfloor. Du må fjerne gulv limet helt før du kan legge en nye gulv. Gulv selvklebende removers er kjemisk strippere som myke vanskelig lim og tillater deg å skrape den fra subfloor. Når det er skylt og tørket, er subfloor så klar for nye dekker.

Instruksjoner

•Velg en selvklebende remover angitt for bruk på av limet. Det er fjerne flisen fugemasse, vinyl flis lim, teppe lim og andre lim.

•Trekk opp de gamle tepper eller parkett gulvene. Hvis du fjerner lim fra vinyl fliser og brikkene vil ikke komme opp, bruk en snekker kniv til å klippe brikkene i 2-tommers firkanter så kan den selvklebende remover nå limet.

•Fyll den selvklebende remover på gulv limet. Spre det over limet med en mopp. Hvis du fjerner keramiske fliser mastik lim, spre den med en stiv-bristled pensel.

•Let lim sitte i henhold til instruksjonene på pakken, som varierer avhengig av typen selvklebende remover og hvilken etasje lim. Angi tiden vil være alt fra 10 minutter til 2 timer.

•Scrape opp myknet limet med en etasje skraper. Skyll området med rent vann og tørk den med rene håndklær.